想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

hongkongmak 發表於 18-1-15 09:23
sorry 今日先睇到你message, 因為我都想update 下,尋日係Day65, 今日終於Day1了
未試過見到M黎咁開心!! ...

我DD 遲左四日,第一日驗過但白板,d cycle 唔知想點!(emoji)

大宅

sorry 今日先睇到你message, 因為我都想update 下,尋日係Day65, 今日終於Day1了
DAY 65.... 咁咪即係隔左差唔多2個月先黎M 囉? 你平時係唔係都係咁耐架?
我呢個WEEK 又黎再loop 了.... 13號排卵日, 又黎try try開下工...
上星期睇左一個星期中醫調理下... 前幾日去照多次抹片同卵巢,
醫生話一切正常... 希望今次成功啦

男爵府

你紅D去到咁深之後有無再CHECK有轉返淺呀? 如果係可能果時咁深先至係就排

複式洋房

jayantiw 發表於 18-1-15 13:29
我DD 遲左四日,第一日驗過但白板,d cycle 唔知想點!(emoji)

有冇用紅d check下呀?

複式洋房

Vampirecar 發表於 18-1-15 13:40
DAY 65.... 咁咪即係隔左差唔多2個月先黎M 囉? 你平時係唔係都係咁耐架?
我呢個WEEK 又黎再loop ...

好呀,照左正常就安心哂啦
我好多年都冇試過咁遲啦,多數係3x至4x日囉
今期諗住唔食中藥喇,都睇左成半年都冇料到,就咁check下紅d,再加飯後散下步同浸腳,睇下會唔會準番d先
你加油呀

複式洋房

ignit 發表於 18-1-15 14:33
你紅D去到咁深之後有無再CHECK有轉返淺呀? 如果係可能果時咁深先至係就排

你岩呀,個幾日深之後有轉淺呀。依家計番day 1前兩星期前就係有幾日都深,但我之前都有深過(1日),不過又冇keep咁多日.....
lesson learnt , 下次一見到深要隔幾個鐘confirm 下先

男爵府

hongkongmak 發表於 18-1-16 13:35
你岩呀,個幾日深之後有轉淺呀。依家計番day 1前兩星期前就係有幾日都深,但我之前都有深過(1日),不過又 ...

2星期後day 1,咁直頭係果時先排喇,再接再厲,加油!

大宅

hongkongmak 發表於 18-1-16 13:30

好呀,照左正常就安心哂啦

為左BINGO... 都冇辦法, 唯有月復月咁繼續加油落去....
希望過埋今個月可以過版啦!!!

你都要加油呀.... 祝大家快快有孕

大宅

我同你差唔多,我有多囊,今日day63今個cycle day3開始食左五日排卵藥,已經食第五個月,食double份量都冇排卵不特止,仲史無前例食左排卵藥都咁遲唔黎m,所以上星期又要食通經藥,今日係食完通經藥第二日,應該過幾日就黎m真係覺得好煩,我下個月開始索性乜都唔check,check左大半年得個桔尋晚又試check到深粗,有多囊真係好麻煩!

首頁

尾頁

跳至