網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://hk.finance.yahoo.com/news/%E9%A6%AC%E8%8E%8E%E6%95%97%E8%B5%B0%E7%9A%84%E5%95%9F%E7%A4%BA-063709360.html

大陸前年巳經執哂所有實體店鋪,估唔到今年執埋大陸網上店鋪,國內同胞,唔多欣賞英國中產小資品味,其實馬莎嘅衫質地唔錯,一到大減價,就係入貨時機,特別係佢食品,阿仔好中意食馬莎餅乾零食,又一城分店好多鬼佬襯,希望香港馬沙繼續做落去啦。

大宅

wilson852 發表於 18-1-5 16:19
https://hk.finance.yahoo.com/news/%E9%A6%AC%E8%8E%8E%E6%95%97%E8%B5%B0%E7%9A%84%E5%95%9F%E7%A4%BA-06 ...

【马莎官方旗舰店】http://m.tb.cn/h.ZaZbjE7 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥wXti0k3WYz2¥后打开(emoji)手淘(emoji)

天貓旗艦店執粒,可惜

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

https://hk.finance.yahoo.com/news/%E9%A6%AC%E8%8E%8E%E6%95%97%E8%B5%B0%E7%9A%84%E5%95%9F%E7%A4%BA-06 ...

下! 竟然
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

香港都賣盤啦

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

blackberry 發表於 18-1-6 13:15
香港都賣盤啦

really?
放下自在

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-1-6 14:16
really?
马莎百货出售在香港和澳门的零售业务
http://cn.wsj.com/gb/20180102/biz180723.asp

pansy888hk    發表於 18-1-6 22:25

象牙宮

blackberry 發表於 18-1-6 14:22
马莎百货出售在香港和澳门的零售业务
http://cn.wsj.com/gb/20180102/biz180723.asp

零售好難做

pansy888hk    發表於 18-1-6 22:24
放下自在

男爵府

回覆樓主:

係大陸做唔到生意掛
其實係香港都有千色,aeon 呢啲大店競爭
相當唔易做
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

琥珀宮

佢d恤衫真係唔錯,c6最like

象牙宮

mandy952 發表於 18-1-7 15:45
佢d恤衫真係唔錯,c6最like

鞋都好舒服架!
放下自在

男爵府

回覆樓主

佢啲衫褲質地幾好,但係啲款真係唔掂!

侯爵府

回覆樓主

好like 呢個,香港成日買

無啦無啦

本尊唔like 韓國衫

呢間d衫,好著,質素又好

男爵府

回覆樓主

吓,之前雙11,雙12,仲淘小朋友既底衫褲

大宅

回覆樓主

請問係咪同香港的質量一樣?

大宅

xyzlearner 發表於 18-1-9 08:51
請問係咪同香港的質量一樣?

Yes, 馬沙天貓旗艦店清緊倉,啱啱買左一件恤衫,平過香港馬沙一半,抵

大宅

wilson852 發表於 18-1-9 10:26
Yes, 馬沙天貓旗艦店清緊倉,啱啱買左一件恤衫,平過香港馬沙一半,抵
...

我想買個d 幾分鐘已經掃晒(emoji)

大宅

xyzlearner 發表於 18-1-9 18:41
我想買個d 幾分鐘已經掃晒(emoji)

我10點03秒,以為巳經夠快啦,即比錢,原來只係排第七咋,淘寶搶貨,國內人好勁架,邊夠佢地快。馬莎天貓旗艦店玩埋呢轉大減價,大陸全線執哂。香港馬莎希望仲可以繼續做落去啦,佢啲底衫褲質地好好,著過就知係好野,香港馬莎好怪,話做 50% off,不過係指定貨品,要keep 住去睇。半價就入手半打,勁抵。

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

而家好似入唔到喇

大宅

cattz288 發表於 18-1-6 14:16
really?
賣咗比猶長啦

象牙宮

manyeebb 發表於 18-1-11 09:06
而家好似入唔到喇

好似清晒喇
放下自在

首頁

尾頁

跳至