自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

阿嬌在床上對冠A 說剛才死了幾次。

好心佢收皮啦,無謂走出來獻世,又唔係無錢,可能俾羊生迫佢復出。

個個招呼佢做黑鮑,好難受 ga,

別墅

奉勸佢一句:都係轉行把拉!!!!

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

呀嬌點可以唔復出呢?
1. 要養家, 有負債,
2. 簽落長約俾英皇, 英皇會唔用盡佢咩?

pg 都一樣, 佢外家成家都不是生產但又要豪華生活, 謝生都無咁多錢養啦......

所以講到尾, 咪又係因為錢.....

不過咁; 男歡女愛啫, 其實係極私人既事, 點解一定要覺得人地有問題呢?有時一個女人, 為咗留住個男人, 真係咩都做得出架喎!

點解一個藝人既道德水平重要高過一個教師呢?俾條生路人地啦!
好好過每一天......

男爵府

原帖由 acbeans 於 09-3-5 16:57 發表
慘?慘得過我,佢地呢班偽人搞完一單又一單,
我就不停要做輔導,我.....真係受夠啦........
你地班偽人
係啦.轉行啦,

男爵府

如果真係唔鐘意佢, 咪唔好睇佢囉..
點解要咁勞氣呢.

問心講...現今社會既女仔....我相信拍得呢d相既心態, 同阿嬌講既差唔多.."唔知, 可能唔想失去掛"
根本好多後生女都係.唔知自己做緊咩..

影唔係問題..真係識保護自己既...就唔會比男方去keep相..
係都係自己keep, 佢想睇咪黎問我拎黎睇囉..

不過...佢地既關係keep左咁多年...
睇黎都已經習慣左呢個影相動作

我唔會勁鬧呢班人,因為...non of my business....

男爵府

佢公司度既稿都係好失敗....一樣扮可鄰, 仲想佢走純情玉女路線

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yes yes

原帖由 wasabb 於 09-3-5 13:18 發表
最慘就係佢以前扮曬清純,所以唸起佢啲相都想

反而pg我就冇咁大反應,因為以佢一路比人既觀感唔覺得佢影呢啲相有咩咁出奇law

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 jaja 於 09-3-6 11:42 發表
佢公司度既稿都係好失敗....一樣扮可鄰, 仲想佢走純情玉女路線

無辦法, 上次笑住答, 化行妝, 再加上好天真、好傻, 比人加上天真嬌美名 。

英王見柏g率性上電視後, d觀眾反應支持柏g, 今次吩咐佢用呢蕉, 但d觀眾係記得一年前佢接受訪問時嘅樣, 就覺得係另一次做show。

如果年前接受訪問時肯承擔責任, 唔講o甘多天真論, 我相信d觀眾會覺得佢無o甘假。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至