論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag旅遊勳章

好好好嬲好心痛!

我工人平時okay煮野食又好,好耐先黑次面。但佢爭d搞到我隻貓死了!

話說佢將床有條梯係拎得走既,有個鐵片勾用來勾床邊。佢話因為勾得唔穩而我隻貓爬上去時唔知點啦,塊鐵片沿住貓尾骨斬了落去,傷口都有4、5cm 勁深!見骨,心痛死我地!結果帶去睇急證聯針搞到我老公4am 先返屋企!(我直覺話我知係佢將條梯亂擺就咁挨住幅塊之後唔穩斬到我隻貓!獸醫仲話傷口的另一面有兩個洞洞傷口

而家貓貓勁驚!勁怕、唔肯食藥、驚到唔敢訓!我仲要驚佢傷口發炎(而家仲有少少血水滲出)!好心痛!我真係驚佢嚇到抑鬱或心臟病!

勁想鬧爆工人!!!但我地都只是話了她幾句

呻完了。

仲想問jm們有無好cam介紹!我想要個有雲端攝錄的!現在的淘寶cam又廢又成日壞

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

希望貓無事。 聽見都心痛。

男爵府

hashtag旅遊勳章

lilypen 發表於 18-1-19 23:46
我個CAM都係淘寶買OK WOR

可以俾條link我嗎

男爵府

hashtag旅遊勳章

lily-of-valley 發表於 18-1-20 00:19
希望貓無事。 聽見都心痛。

到而家傷口都滲緊血水

今晚叫工人換新糧同水先好訓!竟然夠膽黑我面!
我俾4500蚊佢再加至多300蚊bonus!今個月咩bonus都唔鬼俾佢!我睇獸醫都睇左成三千!最慘係我隻貓傷成咁

wcpcelia    發表於 18-1-20 17:57

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

nemrak 發表於 18-1-20 00:43
到而家傷口都滲緊血水

今晚叫工人換新糧同水先好訓!竟然夠膽黑我面!

貓,狗都唔鐘意食藥, 可否打碎成粉, 撈埋貓糧度?
係咪好似人咁要洗傷口?
你同隻貓講吓野, 唱吓歌, 抱佢埋身講唔驚, 貓會感受到架。
祝福貓快好番。

件衰工人唔擺得幾耐了。 咁無愛心。

男爵府

hashtag旅遊勳章

lily-of-valley 發表於 18-1-20 01:42
貓,狗都唔鐘意食藥, 可否打碎成粉, 撈埋貓糧度?
係咪好似人咁要洗傷口?
你同隻貓講吓野, 唱吓歌, 抱 ...

多謝你我而家晚晚陪住佢。
至於個衰工人,今個月出糧時炳佢一鑊!

象牙宮

nemrak 發表於 18-1-20 07:07
多謝你我而家晚晚陪住佢。
至於個衰工人,今個月出糧時炳佢一鑊!
...

祝福貓貓。

男爵府

hashtag旅遊勳章

lily-of-valley 發表於 18-1-20 10:20
祝福貓貓。

多謝你jm
佢休養中

象牙宮

nemrak 發表於 18-1-20 11:00

多謝你jm

好靚貓貓。鄧佢辛苦。 好似小朋友。好黑心嘅工人。

男爵府

hashtag旅遊勳章

lily-of-valley 發表於 18-1-20 11:38
好靚貓貓。鄧佢辛苦。 好似小朋友。好黑心嘅工人。

仲慘過小朋友,小朋友識講野可以投訴,佢就有口難言

象牙宮

nemrak 發表於 18-1-20 11:39
仲慘過小朋友,小朋友識講野可以投訴,佢就有口難言
...

小朋友同貓狗,被虐待,真陰公。好似個2件人渣, 唔識形容。

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

搞到人受傷都唔知點算
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

珊瑚宮

隻貓超可爱。好似B B仔
玩具萬歲!

男爵府

回覆樓主

點解個工人甘吾小心睇到都心痛希望貓貓快d好反

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

仲黑面有bonus! 我剷到佢上天花板都似!!

男爵府

hashtag旅遊勳章

heidys 發表於 18-1-20 13:20
搞到人受傷都唔知點算

如果整到我小朋友,實破相!鬧到佢上天花板同報警都無用

男爵府

hashtag旅遊勳章

fitfish 發表於 18-1-20 13:51
隻貓超可爱。好似B B仔

係呀,佢好似bb,心痛死我

男爵府

hashtag旅遊勳章

無糖車厘子 發表於 18-1-20 14:25
點解個工人甘吾小心睇到都心痛希望貓貓快d好反

多謝

你都知d工人唔帶腦返工!其實十幾日前懷疑因佢亂餵野我貓食搞到我貓一日嘔十次又要去獸醫打左兩支針我隻貓同佢有仇咩!

男爵府

hashtag旅遊勳章

kit2004 發表於 18-1-20 16:03
仲黑面有bonus! 我剷到佢上天花板都似!!

今次真係要炳佢!我覺得俾著好多人已經炒左佢!

首頁

尾頁

跳至