自由講場

跳至

首頁
23456...20

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yaumuimui 發表於 18-1-22 19:12
Dodo姐在電台公開講?

係呀,有一次雲海扮聽眾打電話去口水多過浪花講鬼估,好似係要講親身經歷既,但雲海講人地經

歷,又講到好長氣,d姐唔耐煩,咪質疑佢囉﹗最後好似仲收左佢線添(唔確定係唔係。)

跟住,donald定阿沾就爆左嗰個係雲海喇,仲話雲海仰慕左d姐好耐架喎(又可能係雲海扮聽眾時自我介紹時講話仰慕d姐既,詳細我真係唔記得。)

所以d姐咪咁講囉,話佢神化又長氣,唔好近佢咁多啦(咁上下啦),但係當然係搞搞笑笑咁講啦。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

木土土 發表於 18-1-22 19:06

點解一定無可能?

是不同性質的,單單case都唔會一樣,不可以混為一談的

咁大家咪放長雙眼去睇會不會囉
而家紙上談兵,嘥氣

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

點解一定無可能?

坐得5年咁小

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

my005 發表於 18-1-22 18:12
咁雲海又可愛好多,佢都有吸引之處既,佢屬陰謀論者,係咁上下架喇。
有D我都唔信佢,就當故仔聽下囉﹗:ha ...

間中見到佢講有D叻唔切嘅人搞亂咗佢同陳雲,都好好笑

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

珍珠宮

BK Milk勳章

my005 發表於 18-1-22 18:16
有時我都幾羡慕雲海架,可以做自己鍾意既野黎揾錢,家底又好,講咩就講咩任

佢UP,有時佢有証據至好笑同得 ...

原來有家底架

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

in.carry 發表於 18-1-22 19:24
原來有家底架

家族經營買賣古董。聽講當年响行內好出名既喎。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

揾到雲海扮觀眾喇,大家有興趣可聽下。

翡翠宮

牛年勳章

回覆樓主

唔係化

珍珠宮

my005 發表於 18-1-22 19:08
真係?佢地好老友架,點解反面既?
好耐無聽收音機添。知唔知詳情呀?
...

都有4-5年,果陣雲海同阿祖係商台做摩星嶺4號,Donald同高層講個節目「無離喇廢」,跟手商台無經雲海同意自己cut左d節目内容,之後就反左面

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

點解一定無可能?

講開跑馬地呢一單,我覺得好有可能係怨案,靠當時嘅科學鑒證,幾百條纖維只得幾條吻合,就判謀殺罪成?加上當時個紙盒,有個掌印但非歐陽炳強嘅,太多疑點。

侯爵府

畀面勳章

db7mu23 發表於 18-1-22 18:07
林過雲ㄑ轉載〉

無可能Y。
Nice to meet you!

珊瑚宮

AGa1111 發表於 18-1-22 19:34
都有4-5年,果陣雲海同阿祖係商台做摩星嶺4號,Donald同高層講個節目「無離喇廢」,跟手商台無經雲海同意 ...

原來係咁,多謝你講我知呀。

侯爵府

畀面勳章

LittleRoxie 發表於 18-1-22 18:18
林過雲在獄中自學紫微
學到好高呢
好多獄友都找他睇

佢應該心理變態。
Nice to meet you!

公爵府

算死草 發表於 18-1-22 18:18
近來晚晚係YouTube 搵佢d野聽,最鍾意聽佢講天主教衰野(利申我係天主教徒)
...

有d咩衰嘢?

珊瑚宮

算死草 發表於 18-1-22 18:22
有次聽佢爆選舉種票,真係

我無聽好耐喇,因為有太多有其他野聽、太多其他野睇喇。

等我得閒d,我再揾黎聽聽先。

男爵府

回覆樓主:

唔信

男爵府

回覆樓主

咁危險嘅重犯可以假釋?唔信!

珍珠宮

回覆樓主:

佢唔係話有病要休養咩?

珍珠宮

my005 發表於 18-1-22 18:16
有時我都幾羡慕雲海架,可以做自己鍾意既野黎揾錢,家底又好,講咩就講咩任

佢UP,有時佢有証據至好笑同得 ...

有錢仔?

我只知佢成日講ufo 同埋係炸兩俠

首頁
23456...20

尾頁

跳至