想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位姊妹:
我想問下抽完卵後, 係咪會個肚好谷好脹(好似有左4個月咁), 醫生話腹部有積水, 子官頸扯住痛, 胸口痛, 晚上側睡成身肌肉痛, 食少少野就頂住個胃, 想嘔番出黎咁呢?
我上星期係qm剛抽完卵, 成個星期都有以上的徵狀, 依家個肚依然好脹....唔知幾時可掛走哂d水呢?
醫生話係正常反應, 如果嚴重先去急診wor.....超慘!!!

大宅

醒目開學勳章

咁你放咗胎未??姑娘同我講呢個情況慢慢會好,因為卵巢過度剌激。我都有呢個情況, 不過我就好快無事。....

原帖由 Airam 於 09-3-7 15:06 發表
各位姊妹:
我想問下抽完卵後, 係咪會個肚好谷好脹(好似有左4個月咁), 醫生話腹部有積水, 子官頸扯住痛, 胸口痛, 晚上側睡成身肌肉痛, 食少少野就頂住個胃, 想嘔番出黎咁呢?
我上星期係qm剛抽完卵, 成個星期都有以 ...

大宅

畀面勳章

我就放左胎開始肚好谷好脹 + 積水, 差不多要成12週先開始好O的. 變相好似比其他人跎多左3個月, 因為真係谷到好大, 到而家17WEEKS 個肚都好似差唔多咁.

別墅

我未放胎呀!醫生話我卵巢過度刺激得滯,要過多2個cycle先放好d,(因我有卵巢多囊), 我抽左16粒卵, 最後有6個受精係good quality, 估計4月尾或5月頭放啦!

依家個肚仲有小小谷(比之前好好多), 但個胃附近位置隱隱痛, 如吸大啖氣,"污"低身,打喊路等都會痛.....唔知點解呢?

[/quote]

子爵府

好媽媽勳章

我都係有多囊症...所以; 醫生都唔比我即時放胎, 我就等咗一個Cycle....返香港休息後再放雪胎。
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

禁止訪問

Doctors online

首頁

尾頁

跳至