夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我的育兒心得勳章

manray 發表於 18-2-7 12:49
我平时唔系好識得扮靚嗰様又生得平凡,又係長平公主性方面也不能满足佢,搞成咁我都有責任。

咁唔該佢唔 ...

唔係你外表搞到佢咁,你唔需要自責。你講到你外表唔合佢心意,咁佢又娶你?唔關事架,真係係佢自己問題。

瑪瑙宮

我平时唔系好識得扮靚嗰様又生得平凡,又係長平公主性方面也不能满足佢,搞成咁我都有責任。

咁唔該佢唔 ...

好多人都生得平凡架喇, 關乜事呢.

複式洋房

回覆樓主

男人之間可能總會講下咸濕野,對身邊女士評頭品足一下....
但佢仲要影埋相... 咁好似真係過份啲囉...

大宅

manray 發表於 18-2-7 12:40
我同意佢有需要去睇心理醫生,但佢唔覺得有問题只是無聊吹水啫。

對佢好失望,真係唔知仲點様行落去

其實無聊吹水,真係一種癮來的,我以前係D社交apps的group 真好似中左毒一樣,唔吹過唔舒服,我其實都好理解你老公的,其實當時係個D谷入面,有好多人都喜歡無聊吹水,個時真無時無刻都見到佢地出現,要戒呢D無聊的毒,其實真唔易,唯一方法係叫佢delete 左個apps咋,因為我都係咁

大宅

回覆樓主:

係你個賤格老公有問題,千萬唔好自責,你有無工作?

子爵府

回覆樓主:

真係好難接受。咁樓主後來點?

大宅

lingfu 發表於 18-2-6 13:07
樓主勿怒
男人角度只係口賤
男人之間講野有唔少係咁
Agree

男爵府

hashtag旅遊勳章

回覆樓主

樓主不要自責!只是你老公咸到過哂火位甚至變態!有色魔的感覺。小心佢有朝一日做埋強姦犯!

別墅

triplebaby 發表於 18-2-8 15:15
係你個賤格老公有問題,千萬唔好自責,你有無工作?

生完細仔後轉PT返三日, 細仔前幾日啱啱生日三歲啦,現在打算(emoji)返FT, 男人都是靠不住的!

別墅

anyuser18 發表於 18-2-8 17:16
真係好難接受。咁樓主後來點?

之前佢唔認為自己有問題只是無聊吹水而已,現在佢話知错愿意去睇心理醫生。
但喺我唔肯定佢是否真的知错,我要求大家分開冷静吓,佢呢個拜六會搬返佢父母屋企。
其實三年前我坐緊月,已發現佢成日同D网友講鰔濕嘢,仲話我細胸等等!我好憤怒失望哭咗好久好久,佢答應我以後唔講仲退出個吹水群组。
點知三年後嘅今天,被我發現佢变本加厉仲玩偷拍!!我真的真的很失望,個心好痛好痛,原来15年嚟我一直都唔了解佢。
我真的好多謝各位嘅留言和鼓励,起碼我知道我不是小题大做!我已有心理准备做单親,只是好担心對两个仔仔嘅影响會好大好傷!

複式洋房

回覆樓主

樓主老公真的很口賤又沒道德、偷拍人後還跟朋友評頭品足 但都結婚十多年又有兩小孩、就給他機會會否改過吧!分開也是可惜,你又人在異地。

別墅

小寶貝2017 發表於 18-2-8 21:31
樓主老公真的很口賤又沒道德、偷拍人後還跟朋友評頭品足 但都結婚十多年又有兩小孩、就給他機會會否 ...

我都唔知道應該點做,嗰心好乱,大仔好痴佢,今日同佢講下嗰礼拜開始嗲哋唔得閑接佢放學,佢哭得好犀利,搞到我都唔知咁做啱唔啱。

大宅

manray 發表於 18-2-8 22:22
我都唔知道應該點做,嗰心好乱,大仔好痴佢,今日同佢講下嗰礼拜開始嗲哋唔得閑接佢放學,佢哭得好犀利, ...

千萬唔好自責,一定要清楚堅定係自己無錯,支持你!!而家最緊要係你要經濟獨立到,唔好俾佢牽住個鼻走。。老實講佢幾年前已經有跡可尋,之後會唔會變返正常都真係好難講。。。為左小朋友表面上有個正常的家,但係你兩公婆又會吵吵鬧鬧,小朋友係感覺到的,加油,支持你

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

唔會因為你外表如何而令到佢口賤

好多男人都口賤 咸濕 好平常 不過你老公偷影係直頭缺德

別墅

triplebaby 發表於 18-2-8 23:05
千萬唔好自責,一定要清楚堅定係自己無錯,支持你!!而家最緊要係你要經濟獨立到,唔好俾佢牽住個鼻走。 ...

真係好多謝妳嘅鼓励同支持!
經濟上猛猛紧因為要供屋,但佢應該會負责两個囝嘅生活費。
我就係怕佢講一套做一套,或者若干年後再嚟多次,我好怕再受傷!咁長痛不如短痛!单親之路應該好难行,我唔知我是否可以捱过去。

大宅

manray 發表於 18-2-9 12:31

真係好多謝妳嘅鼓励同支持!

所以一定要有自己工作,唔好靠晒佢。
無論你選擇係點都好,最苦既日子總會過,自己有雙手,點都唔會餓死,一定捱得過,你背後仲有兩個仔仔做你最大原動力。。加油同唔同返佢一齊都好,呢到大把人支持你

水晶宮

咁唔該佢唔 ...

無小朋友都可以諗即走!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好賤格

珍珠宮

回覆樓主:

有時男人和男人之間只是吹牛, 不是真的,除非你真的抓到你老公靶子, 所以不要放在心上。

大宅

咁唔該佢唔 ...

你咁諗就錯,身裁唔好,就要對老公做壞事負上責任?你唔好咁諗呀⋯⋯

對,係男人都咸濕,但人性可以克制獸性,所以只係喺適當時候先咸濕。但你老公係下流、賤格、猥瑣、不尊重女性、性觀念扭曲。佢真係要睇心理醫生,好在你小朋友都係仔,如果生女,你真係要好小心。

首頁

尾頁

跳至