夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

利申:这个户口是老公的,我们係澳洲住的。

如题,刚才发现的跟他吵了起来,实在接受不了,如果这事发生在你们身上,你们会点做?会愿凉他吗?

现在个心好乱好痛,原来我错了,大错特错!!当初不应该嫁给他留在这边

別墅

ilovesiudor 發表於 18-2-4 23:03
真是超級賤格,朋友都是賤男

好辛苦好辛苦(emoji)(emoji)请见谅我是大陆来的所以不会写繁体字

我在这边只有两个仔仔5岁同3岁,以后不知如何是好,没想到平时老老实实的他竟然这么贱格!!

別墅

~小樹兒~ 發表於 18-2-4 23:21
那你老公是哪裡人? 香港?

他是香港人,大概十岁时随父母移民过来,我是来这边读书的,后来认识他拍了几年拖就结婚留下来了

別墅

nicey 發表於 18-2-5 00:36
忍住呀樓主,唔好俾佢知你偷睇佢電話,靜觀其變,可能口賤但唔會實際行動?!
...

已经忍不住和他吵了,平时他上微信和那些不认识的网友(有男有女)成日讲咸湿嘢发咸湿相/影片,我都算了没理他,哪有男人唔咸湿,当是这次他还偷影人!如果那女的是发姣的话,相信他们搞上了!

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

babyhoi 發表於 18-2-5 10:30
哇…好賤
佢除左把口,
平時個人點?正經還是毛手毛腳?

平时老老实实,一直以来以为他只是同网友讲咸湿嘢,我都由他了,没想到他竟然偷影女同事

別墅

soso1227 發表於 18-2-5 12:28
回覆 manray 的帖子

如果這個是你老公的戶口,佢應該看到這裡的回覆。

他看到更好,他觉得自己只是衰多口,没什么大不了。

我在这边只有两个好朋友,一个刚刚做咗人工受孕一个今天生日不想打扰她们,只好上来呢度诉苦听吓大家的意见,请见谅我的简体中文,不喜勿插。

別墅

mint2014 發表於 18-2-6 12:13
對,
只要遇著一個姣婆,
婚姻就完蛋了,

或者对好多人来说,这没有什么大不了,也没有实际出轨,但已过了我的底线,也许我思想太保守了吧。他心态已有问题了,单纯吹水同偷拍分别很大吧!今次偷拍,下次呢?

个心好痛好难受,他说/做之前有没有想到我和两个仔仔的感受!!

別墅

chillimom 發表於 18-2-7 00:03
行為很下流!!

我都咕唔到佢可以咁賎格下流

別墅

Joannechau777 發表於 18-2-7 10:09

其實佢成日偷影別人,呢種行為已經係上咗癮,正如有D男 ...

我同意佢有需要去睇心理醫生,但佢唔覺得有問题只是無聊吹水啫。

對佢好失望,真係唔知仲點様行落去

別墅

cl625 發表於 18-2-6 23:05
男人就係咁,鹹濕,鍾意吹水... 但真係做得出,佢已經會去做了,唔使同男性朋友講(佢講野係賤嘅...)
或 ...

我平时唔系好識得扮靚嗰様又生得平凡,又係長平公主性方面也不能满足佢,搞成咁我都有責任。

咁唔該佢唔好再浪费大家嘅时间!!另謀高就吧

別墅

triplebaby 發表於 18-2-8 15:15
係你個賤格老公有問題,千萬唔好自責,你有無工作?

生完細仔後轉PT返三日, 細仔前幾日啱啱生日三歲啦,現在打算(emoji)返FT, 男人都是靠不住的!

別墅

anyuser18 發表於 18-2-8 17:16
真係好難接受。咁樓主後來點?

之前佢唔認為自己有問題只是無聊吹水而已,現在佢話知错愿意去睇心理醫生。
但喺我唔肯定佢是否真的知错,我要求大家分開冷静吓,佢呢個拜六會搬返佢父母屋企。
其實三年前我坐緊月,已發現佢成日同D网友講鰔濕嘢,仲話我細胸等等!我好憤怒失望哭咗好久好久,佢答應我以後唔講仲退出個吹水群组。
點知三年後嘅今天,被我發現佢变本加厉仲玩偷拍!!我真的真的很失望,個心好痛好痛,原来15年嚟我一直都唔了解佢。
我真的好多謝各位嘅留言和鼓励,起碼我知道我不是小题大做!我已有心理准备做单親,只是好担心對两个仔仔嘅影响會好大好傷!

別墅

小寶貝2017 發表於 18-2-8 21:31
樓主老公真的很口賤又沒道德、偷拍人後還跟朋友評頭品足 但都結婚十多年又有兩小孩、就給他機會會否 ...

我都唔知道應該點做,嗰心好乱,大仔好痴佢,今日同佢講下嗰礼拜開始嗲哋唔得閑接佢放學,佢哭得好犀利,搞到我都唔知咁做啱唔啱。

別墅

triplebaby 發表於 18-2-8 23:05
千萬唔好自責,一定要清楚堅定係自己無錯,支持你!!而家最緊要係你要經濟獨立到,唔好俾佢牽住個鼻走。 ...

真係好多謝妳嘅鼓励同支持!
經濟上猛猛紧因為要供屋,但佢應該會負责两個囝嘅生活費。
我就係怕佢講一套做一套,或者若干年後再嚟多次,我好怕再受傷!咁長痛不如短痛!单親之路應該好难行,我唔知我是否可以捱过去。

別墅

rayrayus 發表於 18-2-21 04:23
我都覺得樓主老公覺得好賤,男人吹水講下AV女,女明星,我覺得都Ok,因為人地一定唔會吼佢,都係fantasy, ...

佢搬走咗差唔多两个礼拜,呢十零日我過得好辛苦,日日都哭,返工又要扮無事,放工又要凑仔煮饭帮仔冲凉等等好多家务要做,娘家不在这边所以無后盾。
大仔还可以,但细仔好胡闹,刚才吃饭时忍唔住打咗佢手掌几下,自己都忍不住入房大哭,压力好大我就呢爆煲了。

首頁

尾頁

跳至