自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

仔仔上個月27號開始流鼻水,30號發高燒抽筋入院,流感測試話唔係流感,自己退左燒第二日就比我地出左院。之後兩日都係屋企,到3號又再燒到39.5再次入院,呢次醫生話,種菌顯示,上次都係中左流感,不過係最弱嘅丙型,至於第二次點解又燒返咁高就未知,有機會再燒返,注意休息,其他唔舒服再睇醫生,於是5號再出院。話口未完,尋日真係又燒過,今日都keep住有少少燒。究竟幾時先可以打贏場仗???成個禮拜都冇好好訓過,好驚自己都病倒!!

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

加油~

男爵府

小朋友病真係辛苦過個大人自己病
我都試過一次通宵陪個仔係公立醫院..
樓主, 頂住!!!
祝你小朋友快D好返!!

大宅

yui1625 發表於 18-2-7 16:08
小朋友病真係辛苦過個大人自己病
我都試過一次通宵陪個仔係公立醫院..
樓主, 頂住!!!
多謝!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

ilmummy 發表於 18-2-7 15:53
仔仔上個月27號開始流鼻水,30號發高燒抽筋入院,流感測試話唔係流感,自己退左燒第二日就比我地出左院。之 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

頂住呀, 孩子需要你!

我仔細個時中完輪狀(狂痾嘔),好番兩日再中甲型流感, 人都癲。

祝小朋友早日康復

伯爵府

回覆樓主

加油
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

大宅

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你都要養足精神呀..同埋保暖..
加油..

大宅

仔仔上個月27號開始流鼻水,30號發高燒抽筋入院,流感測試話唔係流感,自己退左燒第二日就比我地出左院。之 ...

加油媽媽!好明白妳嘅心情

水晶宮

回覆樓主:

我都係,小朋友入左醫院,陪左3晚,大家加油

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

祝小朋友早日康復

大宅

jaycee_mami 發表於 18-2-7 16:26
頂住呀, 孩子需要你!

我仔細個時中完輪狀(狂痾嘔),好番兩日再中甲型流感, 人都癲。
係,小朋友病比大人自己病仲辛苦,探熱針擺係手邊,隨時攞黎探,我自己只手都好凍,所以唔可以摸佢只能靠探熱針,如果唔係我成日覺得佢燒緊……

侯爵府

回覆樓主:

加油,小朋友病真係心身疲累,你也要保重

大宅

spikenard 發表於 18-2-7 16:32
我都係,小朋友入左醫院,陪左3晚,大家加油
我仔係醫院又完全冇燒,醫生咪比我地出院囉,返到黎又反反復復,第二次入院已經比醫生話,冇事就唔好黎啊嘛!呢度仲多菌!有頭髮邊個想做癩痢啊??佢咁樣又冇藥可以食,真係燒嘅都係食退燒藥,人都癲!!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

祝小朋友早日康復

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

加油

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

祝早日康復

複式洋房

多休息,辛苦晒,祝你仔仔早日康復

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有冇去睇家庭醫生呀,
我仔早兩日都係發燒病左
都係睇出面醫生咋
醫生都有講明就算食藥都仲會燒幾日,係屋企叫佢地飲多D水
就算妳反到醫院對妳小朋友都冇乜幫助呀,細菌又超多

子爵府

加油!

首頁

尾頁

跳至