自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

別墅

Mary媽咪 發表於 18-2-18 22:55
首先要好早同個女講性既話題
至於你話爸爸個角色

著火!

伯爵府

lalang02 發表於 18-2-18 21:40
17歲,讀書唔錯。運動很好,一向女女都係少少男仔頭,但係可愛爽朗女仔。

自從12月時被daddy暗中發現左佢 ...

勸你表哥,兒女開始大,拍拖係正常不過,叫他慢慢適應同放手,女女去街去得亱就唔好追魂call,做個開明爸爸,女兒日後才會同你傾心事

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

吾好意思,我都笑左。但我覺得呢個爸爸好好,好錫個女
無辦法,女女係爸爸個前世情人,佢感覺好似失戀甘,旁人好難幫

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

lalang02 發表於 18-2-18 22:10
係呀 有架 我表哥無聊到問個細仔 點樣可以睇到個男仔既 ig...叫個細仔 扮晒野話要跟住家姐去街拍拖。細仔 ...

玩具望遠鏡
笑死我

大宅

bosch 發表於 18-2-18 23:14
你表哥好大年纪至拍拖?

佢當年中6,不過呢我表哥個年代係好成熟架啦⋯⋯

伯爵府

chillimom 發表於 18-2-18 22:09
我有個親戚也是這樣。佢老婆話,個女一出去拍拖,佢就話個女唔知醜,俾人摸,發姣發登,又話做雞仲有錢收。 ...

你呢個親戚個老婆講得咁難聽嘅,佢拍拖嘅時候都係佢啊媽個女喎

大宅

吉蒂0603 發表於 18-2-18 23:09

好一句初戀真係美好

不敢令我回想起中學暗戀/曖昧/拍拖既過程.....
真係美好!而家只係日日都被兩個仔叫幾百次媽咪媽咪....

男爵府

laiyee6121 發表於 18-2-18 23:29
你呢個親戚個老婆講得咁難聽嘅,佢拍拖嘅時候都係佢啊媽個女喎

係個爸爸對老婆講。唔係個媽講。

大宅

回覆樓主

我自己有兩個女,都好驚老公會甘
但反而想知,如果系囝囝拍拖,咁做媽媽又會吾會一樣咁呢!?

大宅

cattz288 發表於 18-2-18 22:33
真係好衰! 如果我老豆咁鬧我, 同佢反面都似

就係
咁佢自己個老婆係咪做雞架?老婆有冇收錢?佢無拍過拖咩?無搞過人地既女?都on9
完全係侮辱女性

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lalang02 發表於 18-2-18 22:48
反而我表嫂星好開心佢拍拖...而家有少少會打扮下,學下打理自己。

好過佢日日T shirt-去做運動咁樣。裙都 ...

聽都好sweet
放下自在

珍珠宮

熱血金章

lalang02 發表於 18-2-18 22:21
呢個地步 佢應該有諗過 所以喊左...

我表嫂好理性分析應該仲未,個男仔係個女口中都係正直男生。讀男校, ...

男人個男人諗咩,所以成日諗埋一邊,但成日哦個女,只會破壞關係,佢一走了之仲慘。
如果個女成世人都冇人追,陪佢孤獨終
老,佢會開心嗎?
大家都年輕過,呢個年紀最無憂慮。
或者你以朋友身份,暗示女孩未婚媽媽條路好難行,提醒下佢,仲好過叫佢唔好拍拖。
我同亞囡/c6,都落左好多藥,先解除父女間我疑慮。
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

前世情人比人追左當然唔開心啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

要俾D時間表哥適應個女長大了
會有男朋友及建立新家庭

當年我C6向我爸提親
我爸也眼濕濕食食下飯都要離枱㷛支煙冷靜下

不過。。你表哥就嚴重D(呷醋外父)

伯爵府

畀面勳章

lalang02 發表於 18-2-18 23:07
其實做媽咪係咪真係無daddy諗得太誇張呢?
我見多數媽咪都係表示支持。

記得許冠文訪問中表示
囡囡帶男朋友返屋企
晚飯時由以往夾餸給自己
改給未來女婿 呷醋酸溜溜

珍珠宮

回覆樓主:

我諗佢最需要自己伴侶嘅開解~
我老公都係,依加已經成日講,將來會嬲個女嘅男朋友。。。

大宅

回覆樓主

樓主唔好意思,忍唔住笑左

我諗都未咁快接受到,要慢慢心理輔導下

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

笑左,不過可能以後我兩個仔女大個左拍拖,我地兩公婆都會吃醋

珍珠宮

環保接龍勳章

回覆樓主

妳表哥可能覺得男仔都係衰,驚個女俾人呃,要時間慢慢去接受

樓主形容得好好笑
人生本是苦

子爵府

回覆樓主:

我睇到眼濕濕,我個女仲讀緊k2,我諗我都會咁!

首頁
23456...7

尾頁

跳至