夫婦情感

跳至

首頁
45678...9

尾頁

水晶宮

greenlandmaster 發表於 18-2-26 11:32
我上黎呻其中一個原因都係因為怕自己當局者迷!!!!多謝你!

佢除咗唔係好老公之外都唔係一個好爸爸

唔好為生而生, 如果你真係鐘意小朋友, 更應該為佢提供一個舒適又正常健康既生長環境, 唔好明知要單親或隨時會變單親都仲要生

否則你同個男人都一樣咁不負責任同自私

祝福你有美好明天

別墅

tammy2008 發表於 18-2-26 11:39

佢除咗唔係好老公之外都唔係一個好爸爸

我明白啦, 所以都唔諗呢個範疇住, 處理好目前既問題先再算, 隨緣啦!

男爵府

回覆 greenlandmaster 的帖子

你想想反轉是他這樣對你,你又會如何?

別墅

Tyasnm 發表於 18-2-26 11:47

你想想反轉是他這樣對你,你又會如何?

分開係經過改變我自己去遷就佢, 佢唔領情, 大家同意分開冷靜, 睇下仲岩唔岩對方。

再一齊返都係雙方仲有希望係對方身上先再走埋一齊, 但走埋一齊原來係希望我完全遷就佢, 照顧佢, 迎合佢, 而佢覺得應份既?? 或者可能再走埋一齊先發現無感覺!!

男爵府

那麼你應該有答案吧!

大宅

greenlandmaster 發表於 18-2-25 22:09
三十中啦.......生左就算離婚, 我都有BB, 自己湊大佢, 老左都唔使自己一個無人理.... ...
你咁諗錯晒,邊個話有仔,老左個仔一定會理你,唔怪得你老公咁,你有些奇怪

禁止訪問

水晶宮

greenlandmaster 發表於 18-2-26 11:59
分開係經過改變我自己去遷就佢, 佢唔領情, 大家同意分開冷靜, 睇下仲岩唔岩對方。

再一齊返都係雙方仲有 ...

咁你甘心咁過日子? 唔洗諗係咪自己唔夠好, 係咪自己應該再努力, 佢係愛你既你點不足佢都會愛

而家佢根本唔愛你, 係佢心目中你仲 cheap 過屋企包薯片

好心你快啲走出呢個死局, 展開自己美好既人生啦, 你值得擁有好既待遇, 有必要而家咁咩?

多口一問, 佢有冇家用俾你架?

別墅

tammy2008 發表於 18-2-26 13:30
咁你甘心咁過日子? 唔洗諗係咪自己唔夠好, 係咪自己應該再努力, 佢係愛你既你點不足佢都會愛

而家佢根 ...

我會努力走出去, 要準備好先得。家用, 有俾足! 但唔準時, 要提佢囉!

水晶宮

greenlandmaster 發表於 18-2-26 13:56
我會努力走出去, 要準備好先得。家用, 有俾足! 但唔準時, 要提佢囉!

開咗口先啦。。。同佢講, 大家咁樣相處落去好無意思, 不如離婚俾佢識一個佢想愛既人。

睇吓佢反應點先再執生

別墅

tammy2008 發表於 18-2-26 14:31
開咗口先啦。。。同佢講, 大家咁樣相處落去好無意思, 不如離婚俾佢識一個佢想愛既人。

睇吓佢反應點 ...

好, 最後一次, 認真地傾一次, 但我會作最壞打算, 唔會抱任何希望!!

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

greenlandmaster 發表於 18-2-25 23:09
分開左經濟壓力會大左, 呢個都係其次, 只係我無信心可以搵到第二春, 畢竟香港地好多好女仔都無拖拍, 可況我 ...

唔好玩喇,我阿媽帶住我都有過n個男朋友,我見過ge叔叔都有5個以上,好睇自己想唔想。你無自信就梗係無喇。

別墅

lokyan0901 發表於 18-2-26 22:33
唔好玩喇,我阿媽帶住我都有過n個男朋友,我見過ge叔叔都有5個以上,好睇自己想唔想。你無自信就梗係無喇 ...

有d人愈黎愈有女人味......我自問唔係呢類, 不過都要跳出黎, 再落去就係死局, 跳出黎至少有個機會, 試左先算!!

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

greenlandmaster 發表於 18-2-26 22:36
有d人愈黎愈有女人味......我自問唔係呢類, 不過都要跳出黎, 再落去就係死局, 跳出黎至少有個機會, 試左先 ...

我阿媽真係唔係有女人味個啲,不過一路有做野,唔係c9, 而且做野要對客,一定唔係怕醜唔敢講野個啲囉。

其實好睇個人本身,如果你想搵,又肯識新朋友,總會識到人。只要朋友開聲話有活動都去join,咁都會識到新朋友架嘛。
我阿媽宜家個男朋友都好似差唔多10年,佢宜家都仲成日同d fd出街,keep住係識到新朋友架,你要加油。
唔好怕搵唔到第2春就困死自己,我都識人一直無搵新男朋友,一樣過得開心。
所以話7節自己ge心理先係最重要

別墅

lokyan0901 發表於 18-2-26 22:52

我阿媽真係唔係有女人味個啲,不過一路有做野,唔係c9, ...

多謝晒你既鼓勵, 我會盡力架啦!!

珍珠宮

好媽媽勳章

greenlandmaster 發表於 18-2-25 22:21
當佢透明好難, 係屋企佢又開住電視, 嘈住我, 想做下自己野都唔得 (我係容易分心個類人), 坐係廳既話, 永遠 ...

其實佢唔會係gay? 之前呢度有jm話有gay既會女人結婚做掩飾
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

珍珠宮

greenlandmaster 發表於 18-2-25 18:25
結婚差唔多3年, 老公關係已經淡到一個點.....出街唔會拖住手, 一個行前, 一個行後, 成日都唔會同我講超過10 ...

感覺到你好難過,自己一個人去旅行幾日散下心啦,希望你搵到自己開心嘅方法

別墅

creambb 發表於 18-2-27 14:15
感覺到你好難過,自己一個人去旅行幾日散下心啦,希望你搵到自己開心嘅方法
...

係呀, 而家叫佢去旅行, 仲慘過要去食C, 好驚同我獨處咁。唯有自己放肆下, 鐘意買乜就買乜, 鐘意食乜就食乜。但.......到左夜晚又不禁落淚, 無人會知我有幾唔開心!!!!

大宅

o_____o 發表於 18-2-25 22:42
"雖然訓埋同一張床, 但我轉身掂到佢, 佢即刻縮",其實咁證明佢唔單止唔愛你,直情對你反感喎。坦白講, ...

我同意,三十中其實㑖好後生,再拖四十你就真係想再搵人生B就難,要為自己諗下,女人青春有限,男人最鍾意拖,就算有女人都吾會做咩大決定,佢依家等你開聲行動咋

侯爵府

greenlandmaster 發表於 18-2-25 18:25
結婚差唔多3年, 老公關係已經淡到一個點.....出街唔會拖住手, 一個行前, 一個行後, 成日都唔會同我講超過10 ...

你地關係好古怪
我同c6結婚20+年
出街一定拖住除非個细女攝係我地中間架姐
而且我覺得好多野雙向
你諗清楚奮幾時開始關係變成咁樣

首頁
45678...9

尾頁

跳至