網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

飲開特倫蘇... 阿女飲到上引, 成日叫買.....佢都有免運....

http://chaoshi.detail.tmall.com/ ... amp;id=534465655558

Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-3-4 10:31
不如你用 1蚊買包芥菜返黎,可以拎黎炒燒肉

新年前買左塊針版...20元, 是在天貓直營官方到買, 都是免郵送到上門.... 不過,速度就慢好多

珍珠宮

LazyBear 發表於 18-3-8 08:39
剛落左張單直送住宅,俾錢免運費但見留言都仲心驚驚,應該送貨唔會再收運費嘛???
希望順利送上門:laugh2 ...

天貓超市同天貓官方直營...送住宅是唔收上門$$....要收就唔好收貨...

珍珠宮

ry 發表於 18-3-15 19:53
我想問吓會否收取偏遠地方費用?

參考... 天貓官方店...指示某d 地方是未必做, 最好直接問客服... 佢地到午夜12點前都在線...

https://ts.tmall.com/wow/signature/act/baoyoudetail?spm=a211ko.11103141-cn.318.1.2d575976Ar2G6h

天貓超市...
https://service.tmall.com/support/tmall/knowledge-20277799.htm

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-8-19 14:10
如果你曾經買過貓超自取,依家突然唔得,我諗你都要去貓超客服果度,反影下問題~
...

剛試過, 是唔見左個自取選擇.... 得番直送.... 我個APPS 是早幾日再新裝, 佢話是最新7.11.20

但另一手機版本.... 7.10.6 , 仍有先取可選擇....

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 18-9-10 23:15
我係尋日買,D 貨冇乜點平到,係著數左果 35蚊~

9號0時即拍, 買左好多野, 唔算好抵, 是扣到35元, 另抽左個399-50元, 買左4百幾, 扣埋都要近400.... 不過, 運輸比之前慢左DD... 剛剛先到HK倉,

蘇0 有優惠抵, 而且是HKD.... 不過, 就好多都無貨...

珍珠宮

ry 發表於 18-9-11 13:21
真係慢咗好多好多,我落咗張單已經過咗24小時,到依家都未配貨。咁耐都係第一次
...

佢更新得好慢, 琴晚到左HK倉, 今朝一路有CHK是否派送中, 因想出街....一D 更新都無, 後來12點幾收到快遞電話通知下午會派件.... 好在無出到街.....

珍珠宮

ozoz 發表於 18-9-18 18:22
請問天貓點揾客服,我入去個商品度揾唔到聨系客服。另外,係咪有地方睇到邊d貨香港包郵?
...

天貓超市 224 3203

佢個版面右上已有顯示個電話....
手機.> 商品左下角....收藏旁邊
電腦> 我用旺旺

天貓直營官方.... 按客服就可對話...

手機.> 商品左下角....收藏旁邊
電腦> 我用旺旺

香港包郵.... 首先要轉去HK區 HK地址, 之後見到GE 都應該可以來HK....

珍珠宮

ozoz 發表於 18-9-19 06:44
謝謝你,真係好奇怪,唔知點解個apps商品左下各收藏隔離無客服粒製,我打去問下先。

...

見到中間有行。。人工售後服務。。,按入去就可以,另外,在入貓超版面後,右下角。。按入去>我的,亦見到我的客服

個電話應該是2245 3203 。。打少左個字

首頁

尾頁

跳至