自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

rose-mag 發表於 18-3-5 15:15
Beanie Feldstein 有份演出Lady Bird,不過呢身打扮太老氣,望落比實際年齡24歲大好多。

吓……佢24……

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

rose-mag 發表於 18-3-5 15:15
Beanie Feldstein 有份演出Lady Bird,不過呢身打扮太老氣,望落比實際年齡24歲大好多。

Beanie Feldstein 以為 42多d

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

80歲嘅Jane Fonda,身裁保持得好好,多年打扮都保持水準。

gigiic    發表於 18-3-6 14:38
EstrellaDamm    發表於 18-3-5 23:37
991129    發表於 18-3-5 15:41
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

象牙宮

2024年龍年勳章

rose-mag 發表於 18-3-5 14:55
Allison William 條裙著得佢幾靚,估唔到得5呎6,望落以為佢好高添。

咁多件衫,暫時30樓呢件幾好睇。

水晶宮

rose-mag 發表於 18-3-5 15:19
80歲嘅Jane Fonda,身裁保持得好好,多年打扮都保持水準。

80歲真係keep 得好好

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Linsey Vonn 2018年冬季奧運高山滑雪銅獎得主,奧斯卡嘅打扮完全好似換咗個人咁樣,果然係人靠衣裝,不過晚裝打扮似乎老氣好多,平時個樣唔似33。

珍珠宮

型呀!

王國長老

c.vieri 發表於 18-3-4 23:19
Beanie Feldstein 以為 42多d
係呀,真係嚇一嚇,48都信。

珍珠宮

rose-mag 發表於 18-3-5 14:05
Margot Robbie以 I,Tonya提名最佳女主角,著得靚靚,唔算太驚艷,但已係上上,佢呢幾年都冇點失手,不過今 ...

其實呢件唔錯
除左心口果條聖誕party 佈置毛毛

王國長老

Sumyeema1 發表於 18-3-4 23:18
吓……佢24……

我特登Google睇清楚,真係唔信。唔知點解個個青春女星急不及待扮老,但又唔好睇果下失敗。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

rose-mag 發表於 18-3-5 13:56
梅姨一身紅裙,以The Post角逐最佳女主角獎

優雅

水晶宮

rose-mag 發表於 18-3-5 15:24
Linsey Vonn 2018年冬季奧運高山滑雪銅獎得主,奧斯卡嘅打扮完全好似換咗個人咁樣,果然係人靠衣裝,不過晚 ...

以為係二個人黎,著運動服好型同靚女好多,晚裝真係好老氣

王國長老

St. Vincent 原名Anne Erin "Annie" Clark,呢身打扮真係唔知點講好,佢身型carry到,但好似唔多配合場合,想起當年個隻天鵝。

大宅

rose-mag 發表於 18-3-5 14:53
Eiza Gonzalez 身裁玲瓏浮凸,後面應該好有睇頭,不過我搵唔到影背脊嘅相。

頭先睇電視覺得條裙同人都好靚
反而睇呢張相普通

禁止訪問

王國長老

Jennifer Garner 中上之作,不過自從佢離婚後,感覺佢冇咗光芒咁,以前覺得佢對眼識得閃,而家冇咗精神。

王國長老

Leslie Manville 以Phantom Thread提名最佳女配角,呢身打扮華貴又低調。

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

薑真係越老越辣
型到呢!

王國長老

Emily Blunt 新一代Mary Poppins,呢身淺粉藍色打扮頗有點仙氣。

poyy    發表於 18-3-6 14:45
EllenHui    發表於 18-3-5 16:13

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

rose-mag 發表於 18-3-5 14:27
角度有少少影響,不過呢位女星嘅身型比例唔係長腿高瘦型,佢只有5呎6吋高,加上幾乎平胸,同埋條裙設計腰位 ...

張相影到佢盤骨仲大過個胸,戴返條誇張d嘅頸鏈會唔會好d?

首頁
12345...13

尾頁

跳至