網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

用了兩年多, 已被初小小朋友用殘了個芯!棄之可惜! 所以就試下淘! 果然ok ! 為環保出分力吧~

【我剁手都要买的宝贝(日本咖路carl削笔器A-5金属手摇卷笔刀配件刀头 替换合金刀芯),快来和我一起瓜分红I包】http://m.tb.cn/h.WwMhFgV 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥vS8X0rWZE2z¥后打开(emoji)手淘(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主

我細個有個,由幼稚園開始用到中學都運作良好,後來無用仲送左比人,無諗過會用得爛喎!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

竇漪房 發表於 18-4-7 21:04
我細個有個,由幼稚園開始用到中學都運作良好,後來無用仲送左比人,無諗過會用得爛喎!
...
我讀書時果個都係用好耐, 唔明我家小孩點用, 刨完都唔尖喎, 所以我都KEEP返個舊芯,刨顏色筆剛好
放下自在

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

文具店的職員話,顏色筆同铅筆唔好用同一個刨

象牙宮

奇異果小邱 發表於 18-4-10 09:09
文具店的職員話,顏色筆同铅筆唔好用同一個刨

係呀!我已經有分左兩個筆刨架喇! 奈何佢地實在太粗用
放下自在

伯爵府

妳個小朋友果然厲害

首頁

尾頁

跳至