自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

Apple_Orange_T 發表於 18-4-18 23:50
我是天秤座,超貪靚,去街前一晚會買衫

唔信,同分咩血型一樣 ,緊有D會講中一部分人

伯爵府

rose-mag 發表於 18-4-19 01:21
天枰係自己有把枰,佢地成日追求公平,但係佢地自己把枰嘅公平。星座睇性格要睇最少太陽,月亮同上昇星座 ...

甘邊度可以計到自己其他既星座

公爵府

rose-mag 發表於 18-4-19 23:40
要先開個星盤,再睇每個宮位嘅星座,影響有幾深,要仔細分析其實好多工夫,簡單嘅只係純睇太陽月亮上升幾 ...

Thanks for sharing

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cindy618 發表於 18-4-19 23:56
出世時間重要嗎?我search過都有問

重要架,唔同時間星位都唔同架。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

siiu_Y0613 發表於 18-4-20 02:44
甘邊度可以計到自己其他既星座

睇#37, 用出生年月日開個星盤,你google search下,會有好多網站可以免費起星盤,有d會有簡單解說,要精準就要花好多時間去睇每個星座嘅特點再套落去星宮去睇。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

rose-mag 發表於 18-4-20 03:31
睇#37, 用出生年月日開個星盤,你google search下,會有好多網站可以免費起星盤,有d會有簡單解說,要精準 ...

剛剛睇完,真系好准,不過麻煩系要逐個個星去睇

珍珠宮

rose-mag 發表於 18-4-19 01:21
天枰係自己有把枰,佢地成日追求公平,但係佢地自己把枰嘅公平。星座睇性格要睇最少太陽,月亮同上昇星座 ...

是是是

我個盤 日金水木都係雙子
月土海王天王都係山羊

講雙子同山羊都會好似我

珍珠宮

rose-mag 發表於 18-4-19 13:12
簡單講太陽係天生個性,月亮係內在思想/內心世界,上升係外在俾人嘅印象,亦有話係後天成長嘅影響,係後期 ...

戀愛,下降點準
婚後生活,月亮準

珍珠宮

cindy618 發表於 18-4-19 00:34
不如每個星座講下最最最特別之處

處女-完美主義者

處女座~愛挑剔,雞蛋裏面挑骨頭。

同呢啲同事做嘢好辛苦。 中意用佢自己套標準去質疑其他人。

首頁

尾頁

跳至