自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

唐思思 發表於 18-4-20 22:13
真實體驗,同大家分享下。
簡單的講, 如果你想幫襯呢間 "Ametrine X Amethyst Nail&Skin", 記得問清問楚, ...

我覺得係樓主自已誤會咗, 係你問加耳燭幾錢, 佢地答你$704 full set, 你又問係咪"耳燭+474 按摩", 咁即係你應該清楚$704係耳燭啦

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

唐思思 發表於 18-4-20 23:00
噢, 大家真係好有錢...
"只做耳燭", 價錢係$704都覺得係合理
仲覺得我應該知道"只做耳燭"應該知道價錢係$70 ...

樓主你攪錯, 唔係話耳燭 full set$704合理, 只係理解到係耳燭 full set$704, 你有權唔做

翡翠宮

唐思思 發表於 18-4-20 23:30
回覆 魔怪媽媽 的帖子

請看清楚再回覆吧:

咁你問人"加耳燭 單一次要幾錢"
佢答 "$704 full set"
咁即係單一次耳燭 full set $704
你之後問又問得唔清楚" 耳燭+$474按摩"
係人都諗你明白"$704耳燭+$474按摩" 所以人地先答你"正確"

翡翠宮

唐思思 發表於 18-4-20 23:30
回覆 魔怪媽媽 的帖子

請看清楚再回覆吧:

你唔知有耳燭 full set咁係你自已問題,唔可以話你唔知就話人呃你

翡翠宮

stagea 發表於 18-4-20 23:44
算啦!

我好怕人講極唔明

翡翠宮

stagea 發表於 18-4-20 23:59
人地只係希望提醒大家小心,唔係叫你解釋同計數,你理解錯了
...

噢 sorry我理解錯,我誤會咗

翡翠宮

唐思思 發表於 18-4-21 00:07
回覆 魔怪媽媽 的帖子

原來"我唔知有耳燭 full set咁係我自已問題"咁點解唔係商戶問題?

點解你唔知咩係"耳燭 full set"係商戶問題? 你點解自已唔問清楚 full set係點解? 正常人地同你講 full set, 你唔知都應該問句"full set包 D咩?"
我都係解釋比你知, 咁多 jm 都明, 你唔明係你的事, 唔需要"他朝君體也相同"

翡翠宮

stagea 發表於 18-4-21 00:12
請按題作答

清楚 明白 了解

首頁

尾頁

跳至