使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

成日load唔到好慢
UCenter info: Can not connect to MySQL server Error: Errno:0

Discuz! Database Error
The database has encountered a problem. Need Help?
Error messages:
[Type] 查詢語句錯誤
[1205] Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction
[Query] REPLACE INTO common_process SET `processid`='DZ_CRON_CHECKER',`expiry`='1524672669'

Program messages:
[Line: 0079]forum.php(discuz_core->init)
[Line: 0072]source/class/class_core.php(discuz_core->_init_cron)
[Line: 0441]source/class/class_core.php(discuz_cron->run)
[Line: 1382]source/class/class_core.php(discuz_process->islocked)
[Line: 1528]source/class/class_core.php(discuz_process->_find)
[Line: 1551]source/class/class_core.php(discuz_process->_cmd)
[Line: 1568]source/class/class_core.php(discuz_process->_process_cmd_db)
[Line: 1580]source/class/class_core.php(DB->insert)
[Line: 0834]source/class/class_core.php(DB->query)
[Line: 0890]source/class/class_core.php(DB->_execute)

www.baby-kingdom.com 已經將此出錯信息詳細記錄, 由此給您帶來的訪問不便我們深感歉意

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Man13579 發表於 18-4-25 23:54
仲成曰彈出來話連接伺服器錯誤稍後再試!

今晚好嚴重

珊瑚宮

仲成曰彈出來話連接伺服器有問題稍後再試!

今晚好嚴重

珊瑚宮

仲成曰彈出來話連接伺服器錯誤稍後再試!

今晚好嚴重

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

覆唔到帖

男爵府

plumtree 發表於 18-4-25 23:19
我最近呢個星期用手機上嚟,經常都load唔到,一係就好慢,一係就顯示唔到。check過自家上網網速各樣都正常 ...

我都一樣,連留個言都好困難

子爵府

我重以為係我部機問題添
每入click入post, 例牌要f5幾次先load到, 有時就load得頭2-3個帖, 下面變全白.....煩到一個點

子爵府

我重以為係我部機問題添
每入click入post, 例牌要f5幾次先load到, 有時就load得頭2-3個帖, 下面變全白.....煩到一個點

子爵府

我重以為係我部機問題添

子爵府

我重以為係我部機問題添

子爵府

我重以為係我部機問題添

伯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

Same

子爵府

我重以為係我部機問題添
每入click入post, 例牌要f5幾次先load到, 有時就load得頭2-3個帖, 下面變全白.....煩到一個點.......

子爵府

我重以為係我部機問題添 每入click入post, 例牌要f5幾次先load到, 有時就load得頭2-3個帖, 下面變全白.....煩到一個點

水晶宮

回覆樓主

呢幾日有

水晶宮

回覆樓主

呢幾日有

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主

我都係

侯爵府

回覆樓主:

再咁攪,無人上bk啦
以前,一個鐘個post可能跌到page3,4.依家幾日都仲係果d post,但又唔係真係hot.

侯爵府

回覆樓主:

再咁攪,無人上bk啦
以前,一個鐘個post可能跌到page3,4.依家幾日都仲係果d post,但又唔係真係hot.

侯爵府

回覆樓主:

再咁攪,無人上bk啦

首頁

尾頁

跳至