親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睇klook 有猩猩早餐,有夜間動物園,
如想全日 zoo 會否悶? 行程怎安排?睇雜誌 話要帶衫換,因為有水玩
謝謝

禁止訪問

男爵府

ALARMCLOCK 發表於 18-5-5 22:23

zoo 猩猩早上自助餐個環境很好,但要預早入園,因為幾入 ...

謝,一早入場 。即係幾多點?

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

kmmum 發表於 18-5-5 18:39
睇klook 有猩猩早餐,有夜間動物園,
如想全日 zoo 會否悶? 行程怎安排?睇雜誌 話要帶衫換,因為有水玩
...

全日都係睇動物係比較單調, 同埋小朋友會好攰.

我只揀去動物園, 玩一個下午就夠.

有泳衣去玩水開心好多. 果度有隻海船俾小朋友玩, 或者小朋友可以坐響隻船側邊等大桶水照頭淋. 我3個仔女玩到1個鐘水, 玩到動物園收工. 佢地攰到坐的士即刻瞓著.

如果冇泳衣, 只能響泳邊浸腳行下.

侯爵府

回覆樓主

動物園走日間果個就夠,夜晚黑麻麻其實唔係好睇到
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

ALARMCLOCK 發表於 18-5-6 20:39
其實個zoo早上開始入場,你入場便可以了,因要預约15分鐘行入餐廳。
其實個早餐價錢不貴,但幾好 feel, 香 ...

係呀!食食下啲猩猩自己爬落黎又食早餐,除左同猩猩影相,仲有職員拎條蛇比小朋友摸

用戶要求終止服務

pomanlife 發表於 18-5-7 20:56
係呀!食食下啲猩猩自己爬落黎又食早餐,除左同猩猩影相,仲有職員拎條蛇比小朋友摸
...

請問猩猩會否很大味?我上年去過覺得啲大笨象好臭嚟緊六月會再去

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至