論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

通常第一次請工人果d好多都好天真好傻架喇,成日以為將心比己,要做個好僱主,真係要比針拮下交下學費至知自己好on居

複式洋房

林狗節目--"是但up"估唔到佢真係講d"狗話"

大宅

原帖由 Siuchoi 於 09-3-25 17:15 發表
林狗話外傭僱主以為自己係大爺! 比幾千蚊洗死人! 又話郭羨妮冇好好關心個工人, 要比多d愛心先得架!!

林狗你講緊人話定狗話? 你知唔知自己噏咁乜?

佢都白痴,我地唔哂返工,放左工都急急腳行快二部返屋其,睇住d仔女啦,關心?我地boss邊到會理得理咁多家事呀!
正死林狗食飽飯冇屎~柯~死pk~白痴~低能~食屎狗~

複式洋房

我初初都對第一個印印好好, 不過用左唔夠半年, 見佢做野又黑面, 而且好似隻豬咁懶, 諗住佢對bb都okay, 就繼續用佢. 點解剛剛夠一年就發覺佢偷錢, 收佢d 行李個時, 仲有我同它公d 衫同屋企d 乾貨. 所以工人就真係工人. 唔可以同佢發生感情.

我第2個工人係bun bun, 不過用左2日就無得留底, 因為佢唔擋自己係一個工人, 除了英文okay, 我可以話無一樣優點係佢身上搵到,對bb操手操腳,做野多多野講, 手腳慢. 初初2日都已經係咁, 所以補錢叫佢即走. 因為呢d 人留落去, 遲早都係要補多個月俾佢. 加上bb太細唔會留個咁ka 人係屋企.  

男爵府

原帖由 Siuchoi 於 09-3-25 17:15 發表
林狗話外傭僱主以為自己係大爺! 比幾千蚊洗死人! 又話郭羨妮冇好好關心個工人, 要比多d愛心先得架!!

唔好聽D 咁既狗講野...林狗,都話係狗...狗話連放...

你有工人咩, 愛心....有試過比工人打? 有無試過D BB 比D 工人攪到生死未卜? 唔識又扮識...扮有知識, 扮有型, ...

大爺? 請個工人番來...你問下HK 有幾多僱主有苦自己知...做下RESEARCH 先啦...好一隻不知民間疾苦哈巴狗...
busy...努力!!!

心裡平安, 想住進一個寜靜小島...
好好珍惜過去, 活在當下...

男爵府

唔好意思. 請各位高抬貴手, 另選形容詞, 放過狗狗及眾動物. 謝謝.

大宅

醒目開學勳章

原帖由 彤彤媽1205 於 09-3-26 10:28 發表

佢都白痴,我地唔哂返工,放左工都急急腳行快二部返屋其,睇住d仔女啦,關心?我地boss邊到會理得理咁多家事呀!
正死林狗食飽飯冇屎~柯~死pk~白痴~低能~食屎狗~ ...

你地唔鍾意聽佢講野咪算囉, 唔駛用D咁難聽o既字呀?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

林狗 :

祝願你能請到一個好到嘔極品
並請看看卓小姐之現眼報

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

珍珠宮

原帖由 ANDREAMLEE 於 09-3-26 13:25 發表
呢d只不過撩人者賤囉 郭小姐私底下有無"關心"工人呢家嘢~林9又佢怎知呢 ?可能林9每日都好關心佢工人~尋日瞓得好唔好 今日飲咗多多咪呀 呢個月mm嚟咗咪呀 掛唔掛住妳老公呀 ...

不如咩呀? 我好天真架~

已刪除用户

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 ANDREAMLEE 於 09-3-26 13:41 發表
有無睇今日報紙呀?法庭新聞~"銀行經理"嗰單喎?

可能個銀行經理就好似林狗o既心態, 要俾多啲愛心關心外傭, 所以連人哋性需要都顧及埋.

大宅

林9一向講野都唔經大腦, 顛倒是非, 自以為是.

成日知少少就 up 3 up 4, 不知所謂.

已刪除用户

子爵府

環保接龍勳章

原帖由 ANDREAMLEE 於 09-3-26 13:50 發表
佢真係一個好顧主啦

大宅

佢點同, 佢大把錢比工人駛又吾care, 一日到黑有佢吾駛做既老婆睇住, 可能仲有兩三個工人服侍....
等個天收佢啦, 祝佢快D請到個用漂白水煲水比佢飲, 用尿煮飯比佢食, 用屎整朱古力蛋糕佢食, 有無比愛心既工人.
呢個係咩世界, 邊個係受害人?
禍不及妻兒, 我吾會話佢屋企人.

男爵府

好媽媽勳章

定係佢當咗彭小姐係佢工人呀? 所以佢咪要比愛心個「工人」囉。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 ANDREAMLEE 於 09-3-26 13:50 發表
佢真係一個好顧主啦

咦 ~ 唔見林狗開口讚哩個銀行經理o既? 公公道道吖o麻! 有彈都要有讚先得ga! 銀行經理咁博愛同善心!

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我尋晚同老公嗌交, 我一陣就沖杯漂白水咖啡比我老闆飲, 如果佢唔飲就搵把刀指住佢, 如果佢仲唔飲就咬佢手脾...
我無做錯, 錯只係我老闆..... 因為, 佢無關心過我, 無比過愛心我...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至