親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我都諗緊同老人家去旅行, 打算沖繩或新加坡

珍珠宮

yohoannie 發表於 18-5-22 22:22
有兩位長老。五個年青人
長老好傳統 不論飲食/有興趣既野
佢地覺得買野食野無咩特別

泰國吾啱、台灣似大陸、大陸更加無可能。
吾-去新加坡。
……咁仲有咩近近地既地方可揀?

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆樓主:

台灣似大陸。……真係有冇去過、去感受過?
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

回覆樓主:

坐郵輪去沖繩啦!

用戶要求終止服務

牛年勳章

回覆樓主

收到廣告,覺得呢類風景團啱老人家,唔知老人家有幾抗拒大陸,如果閒日,其實都 okay。長者嘅要求,5個青年幾難會啱玩,最多都係陪玩
未經許可,請勿轉載

複式洋房

有長輩,行程可能偏向行路同休閒為主較好

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

既然長老想去泰國,大家可以就佢地一次去泰國搵象騎。

大宅

回覆樓主

多謝大家的回覆。可能都會揀沖繩。謝謝 帶長老去旅行真係大工程

首頁

尾頁

跳至