自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

blythe 發表於 18-5-23 12:31
唔想揍就出聲,萬一bb有咩事。係咪想被告,真係好過份。放bb地方又唔安全,片又唔換,奶又唔餵。想問吓你放 ...

我6299都一樣,唔想湊,講大話屈我同屈我仔!
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

伯爵府

blythe 發表於 18-5-23 14:24
點屈?

我生細仔時,因剛炒了衰姐姐,新姐姐未到,要6299幫我湊大仔放學(返全日),而當時我陪月仍未走。佢有一天掉返條鎖匙俾我老公話唔再黎,原因是我大仔講:媽媽話你日日孭咁大個袋過來,都唔知攞D乜野走。

我發誓我冇講過,我亦唔相信我個大仔得5歲會咁講野。我亦唔會咁教個仔,我自己基本上冇時間留意佢孭個乜袋來。後來我問個仔,佢完全唔知發生咩事,陪月姨姨又唔知發生咩事,全屋的cam亦冇影到任何異常對話。唔想幫手就直接講,唔好屈我。
我平時同仔都不會談起此二「人」,冇興趣丶亦不屑!
講起都把幾火!
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

伯爵府

blythe 發表於 18-5-23 14:24
點屈?

仲有其他,得閒先講。係屈我大仔。

伯爵府

blythe 發表於 18-5-23 15:13
你奶奶真係神神地,5歲點識講呢d說話。擺到明係屈...。真係唔想揍就唔該4大長老出聲喇,冇人迫你地。亦都 ...

直頭痴缐,個大仔是我父母湊大,咁啱果排我父母家有D事暫時唔方便幫手先叫佢地,幫左4日就屈我
以後都唔洗旨意我幫佢任何野!

首頁

尾頁

跳至