自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

kenshiro18 發表於 18-5-25 09:41
前幾日先話唔會買樓?

無耐前話買獨立屋俾老婆,仲就快成事,言猶在耳乜轉得咁快。話買屋俾老婆就賺左傳媒讚佢好老公,依家就讚孝順仔,係老婆繼續慢慢等,玩住阿女間玩具屋

子爵府

美之選468 發表於 18-5-25 15:25
俾阿媽呢層樓係3000萬wo ?下次至送老婆?....我睇係下一世呀?你以為3000萬的物業好快就供完 ? 你以為3000萬= ...

買俾阿媽先定老婆先係佢自由,但王生由舊年開始就利用買樓俾老婆,落老婆名黎冚佢啲臭/醜聞,補救自己形象,話買千萬獨立屋俾yoyo有幾耐之前嘅事? 傳媒歌頌好老公幸褔老婆,一個屈尾十就話三千幾萬買俾阿媽,咪大條道理同老婆講要供樓你間獨立屋有拖無欠

子爵府

回覆樓主:

佢買樓俾阿媽老婆定小三係佢嘅事,但請佢以後真係買樓買屋俾老婆嗰日先好講,唔好一味開空頭支票扮愛妻號呃like

子爵府

jaymima 發表於 18-5-27 08:26
問題係佢消費公眾…佢自己話買樓俾老婆,如果佢係專業人士個啲一定冇人理佢,但佢而家有既野,都係憑觀眾 ...

同意,啲人用買樓俾阿媽唔得咩,佢買俾邊個都得,但唔好再利用個老婆黎建立自己好老公形象,買呢層樓同佢大大聲話買獨立屋俾老婆隔幾多日? 就算要供都大嗱嗱拎大舊錢出黎,老婆出左埠拍野,咁大決定可以轉得咁快,如果話買獨立屋俾老婆唔係吹水,佢兩母子買樓casual過買菜喎

子爵府

20020116 發表於 18-5-27 11:00
我都越來越討厭佢!
其實樓係佢,與我無關,佢中意落邊個名唔關我事。但佢形象插水之時又話買樓比老婆,以 ...

老公話佢好大方,對白幫佢配埋,出埠拍幾個禮拜野,一陣話就黎有間獨立屋落佢名,個零禮拜後變成老公買層三千幾萬1800呎樓俾阿媽同男家屋企人住 (男家好大家族?),行開陣啫就兩母子夾手夾腳搬走哂啲錢

首頁

尾頁

跳至