嬰兒用品

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

畀面勳章

我本身自己用開combi,但依家亞仔大左好似有d迫,上次去沙田行街借左車仔用,發覺maclaren真係幾好用,所以想買架比亞仔,上過YAHOO都無人放二手既,,但如果買新都要1600上,,其實你地覺得千幾袂買架士的車抵唔抵???

複式洋房

I used the Combi RW240 so good !

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-27 18:52 發表
我本身自己用開combi,但依家亞仔大左好似有d迫,上次去沙田行街借左車仔用,發覺maclaren真係幾好用,所以想買架比亞仔,上過YAHOO都無人放二手既,,但如果買新都要1600上,,其實你地覺得千幾袂買架士的車抵唔抵??? ...

It is 3.9 kgs only,
with quick lock,
so slim and fit for 6 - 36 months
Did you know and try this model yet ?

男爵府

畀面勳章

combi我已經有2架..太迫喇..

原帖由 chuchumom 於 09-3-27 19:24 發表

It is 3.9 kgs only,
with quick lock,
so slim and fit for 6 - 36 months
Did you know and try this model yet ?

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

荷花Maclaren做緊特價(係2008款), 大約8折(唔駛vip卡), 你可以去睇下

男爵府

畀面勳章

我就係睇中quest..你就好啦買到2手,我就係想買2手,因我細仔都16個月喇..用都唔係用得好耐..所以就想買2手多,但等多一排都無人放我就可能真係會買新

原帖由 tedghost 於 09-3-27 21:43 發表
英美出,我買了架二手Maclaren XT只需$6XX,幾好用,實淨過combi,但我覺得BB有6 mths大買Quest好過,其它我就唔太建議lu

男爵府

畀面勳章

今日係沙田荷花睇左,好小款..折左都17xx

原帖由 wysze 於 09-3-27 23:44 發表
荷花Maclaren做緊特價(係2008款), 大約8折(唔駛vip卡), 你可以去睇下

瑪瑙宮

好媽媽勳章

2008 都要 $ 17XX ??? 我仲想 $ 15xx 度出門
口 tim

原帖由 wysze 於 09-3-27 23:44 發表

瑪瑙宮

好媽媽勳章

好多 bk mami 對 quest comments 好好架,
我估可以去到 4 years old 都無問題 !!

不過成 $ 17xx 一路都唔捨得姐

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-27 18:52 發表
我本身自己用開combi,但依家亞仔大左好似有d迫,上次去沙田行街借左車仔用,發覺maclaren真係幾好用,所以想買架比亞仔,上過YAHOO都無人放二手既,,但如果買新都要1600上,,其實你地覺得千幾袂買架士的車抵唔抵??? ...

男爵府

畀面勳章

但4yrs old都唔會推車啦..好似我大仔佢2yrsold開始都無坐車仔,佢又唔會要我抱,,,我就係諗如果細仔都似大仔咁17xx咪用得好小時間,所以都想買2手為主

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-28 00:06 發表
好多 bk mami 對 quest comments 好好架,
我估可以去到 4 years old 都無問題 !!

不過成 $ 17xx 一路都唔捨得姐

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

現在用AE卡去MOTHERCARE有85折

男爵府

畀面勳章

係咩...但我無AE

原帖由 bb女女 於 09-3-28 00:24 發表
現在用AE卡去MOTHERCARE有85折

男爵府

畀面勳章

好推,實正,腳位我拉長,BB隻腳唔駛吊吊下...又夠闊身,坐大D都唔會好似COMBI咁迫

原帖由 FANNYLAI 於 09-3-28 00:14 發表

大宅

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2157073&extra=page%3D1

珍珠宮

畀面勳章

如果你需要PM比我,我有AE卡

原帖由 HEIDICHOI 於 09-3-28 00:30 發表
係咩...但我無AE

男爵府

畀面勳章

我唔LIKE依個款呀我都見到呀..我睇左左一個款賣好似16XX左右..

原帖由 ●←紫→● 於 09-3-28 00:36 發表
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2157073&extra=page%3D1

男爵府

畀面勳章

點解你會咁好人GA呢

原帖由 bb女女 於 09-3-28 00:41 發表
如果你需要PM比我,我有AE卡

民房

i got a friend to buy it from UK mothercare for me and then bring back to hk as she was on holiday... the quest model was on sale around xmas and costs only 95 pounds

首頁
12345...11

尾頁

跳至