自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問以上續約offer抵嗎?有無JM收到有更抵的offer呢?
謝謝分享!

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主

我都收到通知,但已拒絕,部手機聽講吾好用

子爵府

虎到金來勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

$398, 4咭12GB,

大宅

回覆 小肥寶 的帖子

我都search過部機,好樣衰添呀!根本唔想出! 但我問佢有無唔係出機plan,佢竟然話"無架....而家只有出機plan"

唔通係我合約10月到期,佢先咁講?

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

laiwingsze 發表於 18-6-1 16:57
回覆 小肥寶 的帖子

我都search過部機,好樣衰添呀!根本唔想出! 但我問佢有無唔係出機plan,佢竟然話"無架.. ...

有,或者揀4000the club 分

禁止訪問

回覆樓主

大宅

回覆 eclcm120 的帖子

都OK喎,我中環返工,好多同事用smartone,佢地成日收唔到,但我又收到喎!

wcpcelia    發表於 18-6-5 17:36

別墅

回覆樓主:

我已經轉走咗唔用CSL,早半年已經開始call續約,但價錢要到約滿前半個月至一個月先係最抵,一直搵舊客笨

大宅

99819925 發表於 18-6-1 17:43
我已經轉走咗唔用CSL,早半年已經開始call續約,但價錢要到約滿前半個月至一個月先係最抵,一直搵舊客笨
...

明白!即係而家唔洗理佢啦!

大宅

laiwingsze 發表於 18-6-1 16:08
想問以上續約offer抵嗎?有無JM收到有更抵的offer呢?
謝謝分享!

最近有csl sales比offer我, 410蚊五張卡無限上網, 大家認為抵嗎?

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

21112012 發表於 18-6-3 21:34
最近有csl sales比offer我, 410蚊五張卡無限上網, 大家認為抵嗎?
我覺得抵, 我依家用緊3咭11GB 都要$420 , 不過係前年嘅offer , 我今年9月會到期, 但佢最近打比我, 話比個最優惠嘅價我係$430 , 4咭15GB , 我覺得係揾笨多過優惠囉, 所以未續

首頁

尾頁

跳至