潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我返來啦,最近有d原因無上bk,上次個birkin offer我拎咗啦,遲少少會出post同大家分享。

今次想問下大家,買cc woc,金牛好,定銀牛好,我買了金牛,考慮緊換唔換銀牛好

其實自己有少少偏好銀牛,但個個都話金牛難買,有貨當然買金牛,點算好。選擇恐懼症好嚴重。14日內要決定,仲有2-3日俾我考慮,各位有咩意見

我買回來後怕要換,所以未開盒,唉,俾老公話我自尋煩惱,買了都唔安心。

男爵府

回覆樓主

個人認為 mini bag 金鏈會 sharp 啲。

Keep calm & carry on

男爵府

回覆樓主

睇相金sharp d 靚 d

複式洋房

9am5pm 發表於 18-6-23 21:43
我返來啦,最近有d原因無上bk,上次個birkin offer我拎咗啦,遲少少會出post同大家分享。

今次想問下大家 ...

金~ sharp & 靚

男爵府

今次想問下大家 ...

金同銀分別不大 各有捧場客
我覺得最緊要自己鍾意
你講得出你自己鍾意銀色多啲 咁就梗係要銀色啦
呢啲袋買完都唔會賣 梗係買個自己鍾意㗎啦

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

woc 如果以causal 為主。。我會要銀色。。 classic cf 我就會要金。。不過都好睇你平時咩打扮。。。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

大宅

luvysl_blythe 發表於 18-6-23 22:55
woc 如果以causal 為主。。我會要銀色。。 classic cf 我就會要金。。不過都好睇你平時咩打扮。。。
...

我平時都係牛仔褲Tee波鞋,師奶湊仔look咁。
sa話金牛成日斷貨,叫我買返去先慢慢考慮。銀色幾時都可以換。但我考慮到而家都未有決定

大宅

Buchen 發表於 18-6-23 22:31
金同銀分別不大 各有捧場客
我覺得最緊要自己鍾意
你講得出你自己鍾意銀色多啲 咁就梗係要銀色啦

自己係偏向銀色少少,但個個都話金色靚,搞到有少少動搖

大宅

回覆樓主

WOC款算casual, 我會要銀,coco handlw或其他elegant啲嘅款就金靚啲

別墅

9am5pm 發表於 18-6-23 23:03
自己係偏向銀色少少,但個個都話金色靚,搞到有少少動搖

選個自已較喜歡的,始終是自已用

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主

金色靚好多, 銀色普通d囉

子爵府

回覆樓主

金色成熟啲,銀色young啲

珍珠宮

回覆樓主:

我當年買時本身都想要銀,但果時話香港只得金,照要左,金色愈睇愈靚,愈用愈鍾意,no regret!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Gold
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

其實好睇自己,我就買左woc銀鍊

男爵府

揀自己鍾意嘅!唔好因為少貨或熱門而去追搶手貨,人人喜好不同,我個人就鍾意銀牛金羊嘅組合

子爵府

回覆樓主

我都會偏向黑配銀少少,型d同young d,
如果唔賣的話,
買自己喜歡的,
但如果有機會賣,
二手黑金價應該硬淨d

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

今次想問下大家 ...

我鐘意金

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

woc...金會突出D
始終個袋咁細
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

首頁

尾頁

跳至