自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

16KG 一罐大約幾錢?有無話邊隻牌子抵用D?
打電話問既時候, 回覆係用開邊種接頭就用返邊種
咁我都想問埋, 邊隻頭會係最抵用?
始終村屋無煤氣, 無計, 唯有石油氣可以選擇
Price is what you pay。 Value is what you get

大宅

yes1647 發表於 18-7-8 15:44
16KG 一罐大約幾錢?有無話邊隻牌子抵用D?
打電話問既時候, 回覆係用開邊種接頭就用返邊種
咁我都想問埋, 邊 ...

我用橙色罐中size 唔知幾kg 呀!$ 230

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

我以前住唐樓用蜆殼, 因多dealer. 隻隻牌子都咁上下。 無隻抵用。
我用大礶, 唔記得幾重, 但好重, 我換時要用個身推埋去。 2015年, 過$400一礶。 但2015後無用了, 改電磁爐。
如日日煮,煲老火湯, 一個月一礶。

大宅

差唔多呀, 我都一個月左右一罐$383 一罐16KG

Price is what you pay。 Value is what you get

首頁

尾頁

跳至