親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

plan緊bangkok safari world + marine park 行程, 想問問:

9-11am 包車入園
11am –1pm 出外食crab meat buffet
1pm – 5pm 入返園餵動物及睇show

1. 包車入園是safari world那邊嗎?
2. 餵動物有冇時間限制? 只在marine park那邊可餵?
3. 因為唔想食園內包餐package, 所以先想出去食lunch, 以上行程夠時間嗎?

多謝指教~~~~

珍珠宮

nlc775s 發表於 18-8-8 10:42
plan緊bangkok safari world + marine park 行程, 想問問:

9-11am 包車入園

入面有其他嘢食,唔一定食包餐,入面嘅船麵都唔錯,又有cafe

餵動物係marine park無時間限制

大宅

AGa1111 發表於 18-8-8 12:21
入面有其他嘢食,唔一定食包餐,入面嘅船麵都唔錯,又有cafe

餵動物係marine park無時間限制

Thanks(emoji)

wcpcelia    發表於 18-8-8 18:48

大宅

9-11am 包車入園

包車是入safari world, 坐係車度睇動物,冇得落車

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

kenshiro18 發表於 18-8-11 00:34
其實我都想知有無人係中間出去食蟹
好似好趕咁

我月尾試完話你知

大宅

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

9-11am 包車入園

請問 crab meat buffet 在哪?

大宅

s99667973 發表於 18-8-12 16:31
請問 crab meat buffet 在哪?

https://m.facebook.com/becausegood888/

睇google map, 車程15分鐘內到。我地包車應該冇問題

大宅

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

nlc775s 發表於 18-8-13 08:31
https://m.facebook.com/becausegood888/

睇google map, 車程15分鐘內到。我地包車應該冇問題

Fb fans page 得泰文。唔知餐廳收費水平多少?和menu 有無英文字。

大宅

s99667973 發表於 18-8-13 08:52
Fb fans page 得泰文。唔知餐廳收費水平多少?和menu 有無英文字。

佢有英文價目,你inbox佢會俾你
好似1088 baht per head

大宅

nlc775s 發表於 18-8-13 09:38
佢有英文價目,你inbox佢會俾你
好似1088 baht per head

它4pm 才開門,請問如何吃 lunch ?

大宅

s99667973 發表於 18-8-13 18:20
它4pm 才開門,請問如何吃 lunch ?

Weekend 有lunch的

首頁

尾頁

跳至