自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

miriam 發表於 19-5-6 14:25
我都買左呢部,非常好用,夠輕身岩我

how much?

珍珠宮

醒目開學勳章

Minnacat 發表於 19-3-11 13:55
想問部4000蚊樓下的無線吸塵機,請問大家有好介紹嗎?

我部dayson剛壞,都要買部新既

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

3b 發表於 19-5-11 14:05
請問持續吸力可以用幾耐?

強力加開埋地板轉刷 12 分鐘, 應該唔止, 試過吸晒地下同兩張床.

開 ECO 模式 30 分鐘, 朝早吸塵唔想嘈到樓下就會用.

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

jojobbmum 發表於 19-5-11 15:18
how much?
係 Panashop 買 $2480, 送電動床墊刷

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

禁止訪問

男爵府

miriam 發表於 19-5-11 17:41

thanks

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

邊度買? 幾錢呀?

大宅

akia 發表於 19-5-11 17:44
請問+-0吸到塵蟎嗎?我覺得佢好似唔夠力咁

麻麻地
個床玉吸頭無咩用..

王國長老

bmw6828 發表於 19-5-11 19:45
邊度買? 幾錢呀?

男爵府

最近搬屋都煩緊買邊隻 ?心水想買部可以吸塵蟎,上次去睇推介我買LG A9,但其實去睇v10,二者差不多價錢 見lg比較輕但無人評論 ,有無人買Lg可以分享下?

珍珠宮

jellyfish1989 發表於 19-3-11 23:00
吸塵機械人仲正,小米hk2000 左右

但用機器人是否要地上完全冇雜物才可以?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

kathyyu312 發表於 19-5-12 04:04
最近搬屋都煩緊買邊隻 ?心水想買部可以吸塵蟎,上次去睇推介我買LG A9,但其實去睇v10,二者差不多價錢 ...

LG 強項係可以同時吸地抹地,如果無需要就唔一定要買佢,同有兩舊電,可以即換,唔使等,其他無咩特別

別墅

請問好唔好用 垃圾筒容易清潔嗎

子爵府

mizuho 發表於 19-5-12 07:43
但用機器人是否要地上完全冇雜物才可以?

大件佢会避開,細件我会執好先用吸麈機

珍珠宮

昨天部吸麈機都打左柴…煩惱緊無線用小米機械人好定bosch 好

王國長老

nickelnickel 發表於 19-5-12 08:49
請問好唔好用 垃圾筒容易清潔嗎

都易拆

毎吸頭入左書架底

男爵府

oceandeepsea 發表於 19-5-12 08:34
LG 強項係可以同時吸地抹地,如果無需要就唔一定要買佢,同有兩舊電,可以即換,唔使等,其他無咩特別
...

我想要個可以吸塵蟎吸塵器 有無好介紹?方便d不用買二部

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

kathyyu312 發表於 19-5-14 08:14
我想要個可以吸塵蟎吸塵器 有無好介紹?方便d不用買二部

好多dyson款都可以做到,夠力同有個專用吸床單既吸頭,就可以做到,好似大陸版小米咁

珍珠宮

wuwucancan 發表於 19-5-12 11:57
昨天部吸麈機都打左柴…煩惱緊無線用小米機械人好定bosch 好:thi ...

昨天見到百老xBosch 差不多5折終於買左無線⋯好正又5重,超方便$1600有找

大宅

畀面勳章

miriam 發表於 19-5-13 12:51
都易拆

毎吸頭入左書架底

我都睇緊呢部,你買大約幾錢呀?今日係一田見到要2999,同埋吸床褥得唔得,呢個牌子我都好鍾意,但香港唔見好多人講呢隻

首頁

尾頁

跳至