自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

徵求人證。買好的花生,點好?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

北寄貝 發表於 19-4-27 15:15

未婚懷孕,陀女b,老公係圍村人,9962唔歡喜

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咩事禁左 ?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

pomanlife 發表於 19-4-27 15:17
未婚懷孕,陀女b,老公係圍村人,9962唔歡喜

後來樓主話老公同99傾過,之後99對樓主講話生女都好。佢暫時冇事啦

禁左咩?唔知咩事。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Jasmine-4711 發表於 19-4-27 15:19

後來樓主話老公同99傾過,之後99對樓主講話生女都好。 ...

呢個舖我都見到,我都唔知有冇禁左

大宅

做咩禁左?之前都有跳住咁追下

由最先話6299唔鐘意女 老公亦黑面 但要一齊住 因為30歲前要結婚 又因為係基督徒唔會諗落仔但又婚前性行為 無女家支持
到又話99都鐘意女 又買牛奶比佢飲 老公話生左女先 之後去外國人工受孕

最後發展係點?

伯爵府

回覆 Sze0822 的帖子

我都同你一樣,睇到同一劇情,但無留言。唔知已被封。老作嗎?

公爵府

2024勳章

Sze0822 發表於 19-4-27 15:26

由最先話6299唔鐘意女 老公亦黑面 但要一齊住 因為30歲前要結婚 又因為係基 ...

其實我覺得果個故仔好膠下

寶褓保補    發表於 19-4-27 22:22

彩鑽殿

由最先話6299唔鐘意女 老公亦黑面 但要一齊住 因為30歲前要結婚 又因為係基 ...

我都係追到呢度,miss 左

男爵府

我都係追到呢度。佢斯斯文文咁,唔似講粗口呀!所以先問下有無人知。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我有睇過佢嘅post
佢係禁咗定係封曬返唔到嚟
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

北寄貝 發表於 19-4-27 15:28
我都係追到呢度。佢斯斯文文咁,唔似講粗口呀!所以先問下有無人知。

咁我都留下名睇下有冇jm知咩事先

珍珠宮

北寄貝 發表於 19-4-27 15:15

乜佢唔係話99接受BB女,又買嘢比佢食。
仲計劃以後去外國什麼人工受孕?
仲見有會員替佢高興,叫佢好好養胎。

裡面的內容有觸及規條要封嗎?

男爵府

Sze0822 發表於 19-4-27 15:30
咁我都留下名睇下有冇jm知咩事先

暫時未搵到目擊證人。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

會不會係膠啊

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

郵差叔叔一星期內冒起左

大宅

tszchungmama 發表於 19-4-27 15:28

當8掛野追下ok嘅
睇下佢愈爆愈錯 愈講愈亂都幾好睇

男爵府

lojo11 發表於 19-4-27 15:31
郵差叔叔一星期內冒起左

緊接仙姐棒

彩鑽殿

北寄貝 發表於 19-4-27 15:28

我同你一樣乍

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

tszchungmama 發表於 19-4-27 15:28
我都係當故仔睇咋

首頁
12345...8

尾頁

跳至