婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我奶奶都唔知我住邊
愛 我 就 別 傷 害 我

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

下次佢打黎話出左街,試多幾次佢就唔會上黎
愛 我 就 別 傷 害 我

別墅

最煩係行到你樓下先打上黎,我依家上黎(emoji)

別墅

AppleBaby18 發表於 19-5-20 21:35
99好多野我都好唔中意,平時同我講野唔望住人,對眼唔知生去邊都算,唔岩佢心意時就咀秒秒,特別有樣野就 ...

d 99成日驚死個新抱喺屋企乜都唔做,個仔冇啖好食又冇人服侍,所以要成日上黎check住你有冇洗衫煮飯,會唔會冇打掃間屋,搞到個仔住得唔舒服,最驚係個仔要服侍番你轉頭,更加要上黎查牌

記得千祈唔好俾鎖匙佢!

複式洋房

lovinxenia 發表於 19-5-23 21:54
我會連住邊都唔講

唔知點解,男家女家屋企人都唔鐘意上人地屋企喎,除非係新年屋住邀請啦,其餘時間多數係酒樓見面。

大宅

99好多野我都好唔中意,平時同我講野唔望住人,對眼唔知生去邊都算,唔岩佢心意時就咀秒秒,特別有樣野就 ...

我99一樣呀,最衰當初老公比key佢,但唔代表佢可以一聲不響就上黎,門鐘又唔識按,直接用key開門,有次仲帶埋佢親戚黎,痴線架當正自己屋企,完全唔尊重人私隱

大宅

renay 發表於 19-6-8 00:03

d 99成日驚死個新抱喺屋企乜都唔做,個仔冇啖好食又冇人服侍, ...

我99就係咁!! 上到黎成日好似緝毒犬咁check下邊度污糟,然後專登大大聲話「嘩好大塵呀!好污糟呀」 又話我開窗所以大塵,大佬呀,屋企開窗先空氣流通,我日日抹嘅,有少少塵係好正常,佢住果度冇窗所以成L日話我開窗,又話開一陣冷氣熄左佢,keep住唔好開窗,冷氣就繼續留喺屋企,開風扇就得,正一白痴窮酸思想

複式洋房

你地都叫做好啲啦 我同我媽住 佢話上黎就上黎 大佬 我阿媽都要休息嫁 就算我媽啲朋友上黎 都會前一日通知聲 我99多數上黎前一個鐘通知佢個仔 再由我c6通知我阿媽 勁無禮貌…唉

複式洋房

AppleBaby18 發表於 19-5-24 14:05
回覆 lovinxenia 的帖子

點可以做到令佢唔知住邊@@ 佢實會問,唔問其他親戚都會問 ...

我好好彩,我兩公婆啲家人唔鐘意去人地屋企,所以佢地只知道我地住邊區,但實際位置真係唔位(emoji)

大宅

同我99一樣,最慘佢有key,試過拉埋一堆親戚上黎嘈醒我訓緊午睡嘅bb,真係想@&#*佢,仲慘嘅係c6覺得冇問題,99真係典型懶熱情好客嘅大陸鄉下婆

男爵府

sybb2014 發表於 19-5-24 18:48
回覆 lovinxenia 的帖子

其實我99之前都係咁,一個電話打嚟,就話半小時後會到你家。

你99都幾9唔答8,聽佢講都傻

男爵府

AppleBaby18 發表於 19-5-24 14:03
回覆 健健BB 的帖子

試過,c6即追我出街搞到我又癲係要我番去,話咩99上親黎我都唔喺度唔好,心諗就係想避 ...

你c6咁癲。比著我c6一定唔會,因為佢知我返到去的結果一定係開佢地波。佢會叫我帶埋佢走。

首頁

尾頁

跳至