親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位可唔可以介紹邊間旅行社或者包車資料我? 感激感激

珍珠宮

woojochu 發表於 19-6-13 20:29

試過香港訂,亦試過去到當地訂。我覺得香港訂tour,仲平過去沙巴先訂。

2次去沙巴,都喺hopetrip 訂過tour,去過神山,kawa kawa 螢火蟲,火山泥浴。。。(因為我成日問野,所以都經常whatsapp 客服。我覺得佢地客服好好,所以今次幫佢地賣下廣告。希望唔好有人話我係打手

男爵府

woojochu 發表於 19-6-13 20:29

我都係 hopetrip book tours . 跟得幾好。去到沙巴臨出發行程前一晚,有ws or wetchat 联络detail 。

wcpcelia    發表於 19-6-20 08:49

伯爵府

我係淘寶訂左三個,螢火蟲丶激流同神山,前2個佢自己沙巴既公司搞,食得好差。神山原來跟當地一間飛天遁地旅行社,可能賣豬仔,不過令我驚喜。12人車得司機丶一雙情侶同我地一家三口,去完浸腳溫泉,行世界最高的搖橋,上神山,沿途個司機做埋導遊細心講解。重點是食得唔錯,去類似當地大排檔食午餐,五個人有五個餸,司機自己分開食,三點又有下午茶,食燒野豬同飲奶茶,去神山又包埋食雪糕,點對點接送,百幾人仔一個人唔知佢賺乜,但在當地我見報一個團閒閒地港幣三百幾

珍珠宮

abinayams 發表於 19-6-15 09:21
我係淘寶訂左三個,螢火蟲丶激流同神山,前2個佢自己沙巴既公司搞,食得好差。神山原來跟當地一間飛天遁地 ...

上次我報九魯河激流+ATV車一日團,原來全團得我地2人,一日團變左我地私人包車,可以遲出發,玩完返到市區有時間淨,司機仲帶我地在市區兜風,介紹邊d食店係當地人食,邊d係遊客食,又介紹邊檔榴槤最老實,我地食完,真係覺得平靚正

珍珠宮

abinayams 發表於 19-6-15 09:21
我係淘寶訂左三個,螢火蟲丶激流同神山,前2個佢自己沙巴既公司搞,食得好差。神山原來跟當地一間飛天遁地 ...

當地報仲貴,我喺香港報,kawa kawa 螢火蟲同神山,唔使$200港紙

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

MissMaMa 發表於 19-6-15 09:41
當地報仲貴,我喺香港報,kawa kawa 螢火蟲同神山,唔使$200港紙

請問香港邊間報咁平?

別墅

MissMaMa 發表於 19-6-15 09:30
上次我報九魯河激流+ATV車一日團,原來全團得我地2人,一日團變左我地私人包車,可以遲出發,玩完返到市 ...

請問可 share 資料嗎?

男爵府

MissMaMa 發表於 19-6-15 09:41

你好,我想去瑩火蟲+神山一日遊,可給我資料嗎(emoji)(emoji)(emoji)thanks

信是有緣

珍珠宮

sang@yee... 發表於 19-11-29 08:47
你好,我想去瑩火蟲+神山一日遊,可給我資料嗎(emoji)(emoji)(emoji)thanks

hopetrip

首頁

尾頁

跳至