時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

機場班乞兒又濫用私刑,成班曱甴圍人,用膠索帶綁人打人,仲好意思話人?誰大誰惡誰正確...

大宅

回覆樓主:

已經完全無曬人性!我真係唔明依啲暴徒所作所為已經係無法無天,視法治如無物!警察執法有咩唔啱,點解做物都要被指責?!

大宅

回覆樓主:

可悲的是仲有好多人支持班畜牲

男爵府

D黃人係睇唔到㗎,你講尼樣佢又講 721 。到你迫到佢睇,佢又話嗰個係卧底

大宅

回覆樓主:

支持『暴力示威者、阻人阻路』的,都要落地獄、都要被詛咒

珍珠宮

vpo0615 發表於 19-8-14 08:03
機場班乞兒又濫用私刑,成班曱甴圍人,用膠索帶綁人打人,仲好意思話人?誰大誰惡誰正確...
...

我今朝返工數聽到有個師奶話,而家示威者危險,差佬混入左機場入面,不停叫人暫停先
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

珍珠宮

HoStella 發表於 19-8-14 08:10
可悲的是仲有好多人支持班畜牲

琴日咪有bk印度媽同我嘈囉佢話嗰啲交通燈壞咗呀係警察自己整爛屈黃絲吖嘛
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

子爵府

小詠 發表於 19-8-14 08:14
我今朝返工數聽到有個師奶話,而家示威者危險,差佬混入左機場入面,不停叫人暫停先
...
有時聽到這些對話, 真係想一巴打過去, d 人好似未瞓醒咁

珍珠宮

vpo0615 發表於 19-8-14 08:03
...

佢地話自己唔係暴徒wor, 但係又咁樣打人
個記者好專業,我比個like佢

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

D黃屍醫護人員, 成日話好忙呀, 人手不足呀, 原來咁得閒可以出嚟靜坐幾個鐘...
警察要維持治安, 當然要某D裝備, 你哋明知㗎, 都仲要去撩交打; 子彈橫飛, 拳腳無眼, 受咗傷, 怪得誰? 我唔係黑心涼薄, 我都唔想見到任何一個人受傷, 不過當警方要維持治安, 做任何一個動作都要被人鬧被人抹黑, 對乞兒暴徒嘅暴力行為一字不提, 如此不公平雙重標準龍門任搬, 有腦嘅都唔會接受!!!
黃屍醫護人員針對警察, 而家成班乞兒曱甴圍打手無寸鐵嘅人, 搜人行李, 用膠索帶綁人, 如此暴力你哋又唔出聲? 扮晒嘢用紗布遮眼, 不如用膠索帶綁吓手腳???
而家懶係熱血, 平時又唔見你哋對份工作好有熱誠? 只見你哋對病人黑口黑面, 粗聲粗氣, 呼呼喝喝....好心做好自己份工先啦!!!

saving_hope    發表於 19-8-14 10:01

首頁

尾頁

跳至