時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

jane1107 發表於 19-8-20 20:23
有好多後生仔女同屋企人政見唔同,就算嘈交反面都要去參加示威活動⋯⋯感覺已經變左常態⋯⋯而家真係唔知 ...

香港好似劫數難逃

大宅

回覆 rainbowchuuu3 的帖子

你有無上個水果fb新聞留言!?

男爵府

saving_hope 發表於 19-8-20 14:48
造成今日咁既局面, 其實政府有問題, 警方都有問題, 最大問題來自煽動人心的媒體!

每日見到醜化警方的新聞 ...

每個部門,我相信也有害羣之馬,但不要一竹杆打一船人。每個人犯咗法,都應受法律去制裁。但從另一個角度睇,只可以講似一個局,為何6月尾發生,兩個月後才開記招呢?真係想吾明!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

剛睇直播!有關注組人員帶同「業主」塞爆管理處!
唉..... 有佢地講無職員講..... 不停叫人交代交代!嘈到都聽唔到交代乜嘢!
半夜凌晨... 兇案... 保安人手... 行兇者入到大廈... 報警... 交 CCTV 俾警察... 大廈有無留 CCTV 嘅 copy..... 成班人,嘈過街市買餸,又要問要人交代,人地一開口又閘住人唔俾人講,又 Loop 番佢地自己想講嘅嘢!好似師奶八婆唔叔嗌交咁!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

By the way,人地保安室白紙黑字貼晒通告,基於保安理由唔可以拍攝,佢地一樣照拍...

珍珠宮

開心吸收勳章

Pianocake 發表於 19-8-20 10:53
我唔會話佢哋抵死,但青年人,你哋唔好以為貼吓牆叫做和平抗爭,呢啲暴力事件只會越來越多,好多香港人尤其 ...

公爵府

牛年勳章

飛爾洛 發表於 19-8-20 21:34

你有無上個水果fb新聞留言!?

大宅

見到有人在有多人死亡事件留rip都給那裡的人圍剿那裡的留言呵自己找來看

rainbowchuuu3    發表於 19-8-21 15:14

首頁

尾頁

跳至