自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

曾經,在會展睇過Pavarotti演唱會,係我人生最差經驗之一
嬲到我中場捉個工作人員黎喪鬧,我見今次都係會展,各位小心中伏

個場大,我買$1700飛,我無唸過一排櫈係130張,雖然前,但只能睇電視

好多人盛裝渣車黎,停車場滿左定封左,好多人遲到。個地石屎地,一整晚俾照俾人入,高跟鞋皮鞋咯咯響

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

則邊都算,個場係臨時,觀眾席幾呎外有圍板,圍板後就係餐區,除左高跟鞋聲,仲有一整晚餐車聲,輪聲滾滾加埋餐具叮叮叮叮叮

最離譜一樣,因為中途不停有人入,個場全部臨時摺櫈,職員亦係臨時工。黑黝黝搵唔到位俾人,佢地要求睇緊show嘅客人出示門票(用電筒照田雞幫你照明),要你在黑暗中即搵,仲要唔止一次

如果你想試下貼錢買難受,我誠意推介你去買飛

王國長老

肥虎虎 發表於 19-10-24 14:08
既然藝術係無需用東西去衡量
咁區區$8xx亦唔係考慮之一
鐘意就去就係咁簡單

對,會展係錯晒
平時去文化中心大會堂,老遠果個人索鼻涕都聽到,會展場地管理係好大問題

首頁

尾頁

跳至