自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

goldtomato:

睇完相都忍唔住要讚, 妳囡囡好cute!!!

不過希望妳明白, 個topic演變成間直幫個攝影師宣傳, 請大家唔好再o係版面問goldtomato拎資料, thank you!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 goldtomato 於 09-5-20 13:18 發表
但係我要重申, 我唔係同攝影師做宣傳囉,

明白, 唔係怪責妳
如果從執行版規角度解釋, 希望妳會諒解: bk每日都有好多人上黎賣廣告, 有d幾揚(又可以話笨), 會打正自己公司名做會員名, 簽名檔又整晒link去自己公司website.

但有d人係好古惑, 走灰色地帶, 扮分享, 不停讚某一間公司, 甚至開幾個account分身自吹自擂, 唔係講笑, 版主隔幾日就捉到呢d人.

妳呢個post我地都相信係真心分享,不過希望妳體諒我地做事唔可以唔統一, 過去見到一d咁既分享我地都會勸止, 所以今次亦然, 妳要相信有會員專門challenge我地, 有d人賣廣告, 我禁左, 佢地會唔服氣, 不停pm我, 呢個post妳又唔delete? 果個post妳又唔delete? 我要答佢我會, 但我要時間去睇去做, 唔係個個超版同時online, 我online見到就會做. 但係真係幾煩, 我一邊做一邊收pm俾人鬧.

除左妳, 都希望其他會員明白我地處境, 否則俾人話唔公正, 偏私....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 goldtomato 於 09-5-20 13:37 發表

oh~!
唔好意思呀! 我明白你o既處境啦! 剛才我真係以為你話我...

多謝妳諒解. 妳囡囡真係非常嬌俏, 引死人

王國長老

王國長老

原帖由 cyrus_karlson 於 09-5-22 10:23 發表
樓主開心分享其可愛女兒照片, 為什麼在言語間, 有意、無意或惡意評彈攝影師的技術, 怎樣的相片或攝影技術才稱得上”好”??!! 如果有心討論請具體說明怎樣能拍好”小朋友”或每一張相, 好讓攝影師可以能進一步改善, ...

cyrus_karlson,

請你盡快刪除簽名檔廣告連結, 也請勿在親子王國作個人宣傳(包括以pm形式).

王國長老

王國長老

原帖由 goldtomato 於 09-5-23 11:37 發表

其實簽名檔好多媽咪都有放連結仲打到好明話係做網上生意o架啦~ 點解只係 cyrus_karlson 要 delete o既?

跟下風先: (純粹個人意見, 不喜勿插) 哈哈~~

好快會正式公佈全部都要禁止啦.

王國長老

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-5-23 08:49 發表

edea意思係請你唔好主動pm人哋賣廣告,如果D媽咪pm你就無問題呀!

叻女, 俾個 妳!

首頁

尾頁

跳至