時事熱話

跳至

首頁

尾頁

大宅

kkchow97 發表於 19-12-26 02:37
黑警絕對不配做香港人,仲趴街過大陸公安,又殺人,又強姦,總之佢地唔喜歡個個人,黑警就用私刑,當街亂棍打人 ...

警察唔配做香港人嘅話,你哋都係中國人,仲難聽過粗口吧警察殺人強姦都係黃媒吹出嚟,其實你哋最想呢啲事發生,最想搵到警察黑材料,令人覺得佢哋極醜惡。btw如果警察會咁做,點解咁多人死唔見你死嘅,每日都殺人你覺得你會排第幾個死到底睇得Marvel定戰爭片多?一個二個真心以為自己做到英雄,冇流血嘅覺悟學咩人出嚟搞革命。圍威喂叫口號係你先覺得熱血,「人生夢一場革命至終老」都要學識犧牲㗎。

好心你返連登啦,發夢去連登發,活喺你嘅革命美夢「面對社會所謂嘅不公,都要勇敢發聲」呢度係現實!請你接受現實!現實係你班垃圾瘋狂用文宣洗腦、散播仇恨鼓吹暴力。

鼠鼠鼠    發表於 20-2-25 22:31

大宅

虎到金來勳章

回覆樓主:

睇電視直播,見警察要應付暴徒,黑記,黑醫謢,重有野蠻,粗口市民。真糸少dEQ,都考掂。

支持警察,強硬執法。

珍珠宮

siuuu2828 發表於 19-12-25 18:05
企後街到係咁比人鬧,仲要咒埋人地屋企人,真係唔明點解咁多人 包括老一輩既人 會咁唔明白警察只係執法,真 ...

唯有當唱歌

別墅

黑警絕對不配做香港人,仲趴街過大陸公安,又殺人,又強姦,總之佢地唔喜歡個個人,黑警就用私刑,當街亂棍打人 ...

有智慧的人都知你地經常抹黑警察就系想打擊佢地既士氣同令其他唔清楚事件發生的人誤信你地,但其實你地所做既事低智同低能,正一小學雞。你地重繼續支持,系因為如果謊言被揭穿,你地不得不信自己系個低智既人,所以點都要繼續支持這一場謊言“革命”

Chestnut'sMum    發表於 19-12-27 15:30

男爵府

Appleching123 發表於 19-12-25 21:09
我真係唔明,嗰啲人點解要鬧警察, 佢哋都係執行佢嘅工作。
如果佢哋有不滿係應該去圍政府,去圍特首辦。 ...

其實鬧警察嗰啲"人"都係執行緊佢哋嘅"工作"

佢哋唔敢去圍特首辦㗎,因為佢哋知香港警察係全球最優秀,最克制,最善良,EQ最高,所以專蝦香港警察

仲有,靜雞雞話你知,咀咒別人嘅人,最終係佢自己受返

hohodemama    發表於 20-1-20 09:16

王國長老

王國長老

證據呢?
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

企後街到係咁比人鬧,仲要咒埋人地屋企人,真係唔明點解咁多人 包括老一輩既人 會咁唔明白警察只係執法,真 ...

以前我真係對警察無乜好感!但係呢半年嚟,令我完全改觀!我見到佢哋好心痛

子爵府

只有蠢人才會相信,希望你早日清醒,看清事實,不再被迷惑

別墅

同意,佢地明明係保護緊普通市民,維持緊安全。但好多人係選擇性失明,而且自願性被洗腦

別墅

殺人? 黑媒黑文宣之前講嘅一堆「死者」, 有媒體已經續一跟住所謂「地址」查証過無人死!! 果班所謂太子站死者亦已證實全部在生!! 又扮盲扮睇唔到?

強姦? 果位中大女子當日講到自己被姦咁, 各大黑媒黑文宣立即大肆渲染!! 點知當時人即刻驚青澄清, 原來佢無俾人姦, 只係將網上見到嘅故仔講到真嘅一樣。澄清嘅野!! 啲黑媒黑文宣有扮傻扮盲扮見唔到!! 仲要不停幫個中大女洗白!!

唔喜歡個個人, 就亂棍打人? 真係見唔少直播, YC對唔同立場嘅人就圍毆, 噴漆, 搶電話, 打到個人爆晒缸, 流晒血!! 對唔同立場嘅店舖, 破壞放火, 騷擾客人!!

黑暴可恥!! 係背後撐佢地嘅人更可惡!!

複式洋房

回覆 siuuu2828 的帖子

721都夠鬧足一世 唔係咩

大宅

回覆樓主:

支持警察

男爵府

BK Milk勳章

你抹黑香港警隊,你更不配做香港人。

大宅

鼓勵佢哋提早退休

珍珠宮

所以我地見到警察要比信心同愛佢哋

子爵府

2024年龍年勳章

明白黃C為何一定要屈警察,
當中除了有一部份人是被洗腦, 大部份都心知肚明警察係冇做殺人強姦既事,亦冇必要做D咁"捉虫"行為
但黃C一定要講到有, 用文宣, cap圖, X登大量發放及誇大似是而非的所謂警暴畫面及報導
三人成虎, 期望盡快達到市民與警察為敵的結果

香港沒有軍隊, 只有3萬警力保衞這城
只要打擊到警隊令佢地洩氣, 失去能力民心,
黃C就可以達到佢地既政治目的 :
1) 希望迫解放軍出來, 黃C便可向國際宣告一國兩制已死, 有籍口大攪港獨
2) 沒有了警察, 香港就大亂, 佢地成為主場, 任佢地玩

無論黃C藍C, 請莫忘初心, 我地只係對政府施政不滿, 我地唔係要攪港獨, 唔好再比幕後既大台利用
大家請看清事實, 香港警隊其實係保護緊市民, 如果冇警察, 我地今日就真係好慘
近日警方在極重大壓力下仍破獲多單大案,
真正保護我們的是警隊, 唔係私了放火的暴徒同自私自利, 只識鬧唔識做的政棍
請一定要支持警察執法

mba34567    發表於 20-3-5 12:47
loved    發表於 20-2-27 08:55
鼠鼠鼠    發表於 20-2-25 22:33
hohodemama    發表於 20-1-20 09:18

子爵府

sunshine0613 發表於 19-12-26 13:03
二句:
1)黃藍是政見,支持黑暴徒絕對無良知。
2)支持香港警察嚴正執法。

加多二句:
黄屍標準,雙重標準
黄屍見解,一知半解

子爵府

回覆樓主:

我同情警察

也明白這是甚麼回事 ~~仇恨要有個標的物。

侯爵府

佢哋個腦只有仇恨冇其他

珍珠宮

支持警察。。。正義執法。。拉晒班時代垃圾

首頁

尾頁

跳至