自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E6%97%BA%E8%A7%92%E8%B6%85%E5%B8%82%E9%81%AD-3-%E4%BA%BA%E6%8C%81%E5%88%80%E6%89%93%E5%8A%AB-%E6%90%B6%E8%B5%B0%E5%83%B9%E5%80%BC%E5%8D%83%E5%A4%9A%E5%85%83%E5%BB%81%E7%B4%99-235315556.html

水晶宮

mandy952 發表於 20-2-17 09:50
https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E6%97%BA%E8%A7%92%E8%B6%85%E5%B8%82%E9%81%AD-3-%E4%BA%BA%E6%8C%81%E5 ...

其實我想知,而家喺超市買嗰啲廁紙,被搶到係幾錢一條?

子爵府

回覆樓主:

表面是偷嘢,實則可能是精心策劃,制造恐慌,令到外國人覺得香港就快淪陷

wcpcelia    發表於 20-2-17 17:30
正義或會遲來但不會缺席

琥珀宮

bebepopo 發表於 20-2-17 10:42
表面是偷嘢,實則可能是精心策劃,制造恐慌,令到外國人覺得香港就快淪陷
...

似笑話多d

大宅

2024年龍年勳章

搶錢唔會仲好咩??一張紅衫魚已經換到幾條啦仲方便拎走

珍珠宮

回覆樓主:

個班賊好辛苦

男爵府

應該可以成為今年十大新聞之一

公爵府

牛年勳章

男爵府

bebepopo 發表於 20-2-17 10:42
...

都似係,唔會為千零蚊仲要3個人分,走去打劫厠紙,唔合邏輯,似係制造醜聞同引起恐慌 ,睇黎繼口罩之後,厠紙都會缺貨,因為啲人又多一樣嘢去囤積貨了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

有得偷50條, 即有廁纸存貨啦, 好心唔使搶啦。

首頁

尾頁

跳至