潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想買H Bearn Long wallet ,不過要23k,好似有D貴,加上依家幾乎都用細袋。我自己個CC long wallet都好耐無用,依家多數用cardholder。但又心思思喔,想問一下大家9k買cc long wallet,再買一個H Kelly pocket compact wallet好?定係一個Bearn Long wallet好?
thank you

伯爵府

sillykaka 發表於 20-12-29 14:46
想買H Bearn Long wallet ,不過要23k,好似有D貴,加上依家幾乎都用細袋。我自己個CC long wallet都好耐無 ...

唔好再買long wallet啦
我同你一樣都係有long wallet勁少用

我suggest買個bearn cardholder
我覺得靚同好用過Kelly pocket compact

大宅

whitebyKiKi 發表於 20-12-29 16:23
唔好再買long wallet啦
我同你一樣都係有long wallet勁少用

同意唔好再買long wallet
除非好有錢,可以買咩就買咩唔會肉赤
唔係既話,買唔同種類既銀包就可以應付唔同場合情況~到買到咩都有就另計啦
長銀包真係好少用,我之前買左個c boy 款單摺既薄薄地都好少用.....
宜家都係用c flag card holder
Bearn款好靚~長短都好睇~買啦買啦買個短既~
等你分享

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

細細聲講,如果你真係想買H長wallet,可以考慮下男裝。佢地有款冇Bearn果個H,平好多。

work hard PLAY hard

伯爵府

Siuwor 發表於 20-12-29 16:51
同意唔好再買long wallet
除非好有錢,可以買咩就買咩唔會肉赤
唔係既話,買唔同種類既銀包就可以應付唔 ...

Bearn好靚但cardholder都過萬
差不多半個袋

不過遲少少都想買
岩岩買左dior oblique cardholder
新歡寵幸中

男爵府

jenniferK 發表於 20-12-29 18:48
細細聲講,如果你真係想買H長wallet,可以考慮下男裝。佢地有款冇Bearn果個H,平好多。

係喔,差個扣咋喔

thank you jm

伯爵府

jenniferK 發表於 20-12-29 18:48

幾好喎睇吓先

首頁

尾頁

跳至