自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

別墅

小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 唔靚仔 外表似30中 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話性格不合後來知道佢係無縫接軌 (或者可能未分手之前已經一齊咗)
不過其實同佢一齊嗰兩年 都唔似真係拍緊拖
因為佢返工 讀master都好忙 所以以前有陣時一個月先見一兩次 每次見面都係好快咁食餐飯 大時大節前後一兩日會揸車去遠少少 赤柱 山頂 (佢聲稱正日要陪屋企人 / 去緊旅行)
另外一直以來 性方面唔夾 我就想留返個處 而佢一直想搞 所以就算搞 都係stage 4 (咩都做晒 但唔俾對方入)

以前佢講咩我都真係完全信晒佢 冇懷疑過

分咗手之後都冇聯絡 今年11月佢主動whatsapp聯絡 傾吓計
上左佢屋企食晚飯 互相錫下攬下
不過當時已經好清楚佢有女朋友 佢話同女朋友有啲問題
其實我都好清楚佢係搵我並唔係想復合 可能只係想有人攬下錫下 不過一直仲未放得低佢 所以我都冇抗拒

12月尾再上咗佢屋企食飯 食完飯之後又係傾下計
都係同上次一樣 錫下攬下 大家都除晒衫 上埋床 但我依然堅持唔比個處佢 所以都係stage 4
之後佢就車我送我返屋企
本身我都唔介意呢種關係 但過兩日後 發現佢block左我whatsapp....
但是事前冇先兆 由11月開始 大家都間唔中傾吓計
加上每次都係佢主動搵我傾偈先 我完全冇主動搵過佢 更加冇騷擾過佢
所以完全唔明點解佢要block我 真係做唔翻朋友?

到而家仲未真正放得低佢 雖然個個朋友都話佢係渣男 其實我心裏都知 但始終都放唔底 唔甘心
以前一直以為佢係一個好男人 但由上個月開始 知道佢有女朋友仲搵我有親密行為 心裡好似如釋重負左 覺得佢根本唔值得自己留戀

補充多少少 喺上年年尾同佢分咗手之後至今年11月見面期間 都有同其他異性了解下 但始終都係擺脫唔到佢 明知佢係渣男 都想同返佢一齊

水晶宮

我老你好多,都經歷過好愛、好放唔低某人的日子,苦過梁天來。但以過來人身份話你知,唔值得的,簁時間,浪費心力。過幾年,係街撞到都唔想同佢打招呼。

佢block你,咪好lor,等你唔使心掛掛。天下之大,無一個男人英俊瀟灑、有型有款、有財有勢、有腦有身材、幽默有愛心過佢,無可能lor

複式洋房

做唔到朋友仲好

sunflowerusa    發表於 21-1-1 12:37

伯爵府

呢啲仲想同佢做朋友

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

對自己好啲啦。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

似係佢女朋友發現左block你/迫佢block你,其實你都唔應該繼續咁樣落去,搵過個新就會好快放低個舊!
渣男,早走早著,唔好糾纏!

happylife28    發表於 21-1-2 00:58

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

Jane1983 發表於 20-12-31 19:08
我老你好多,都經歷過好愛、好放唔低某人的日子,苦過梁天來。但以過來人身份話你知,唔值得的,簁時間,浪 ...

知道梁天來的,真的老!

Yibu    發表於 21-1-1 10:11
Jane1983    發表於 20-12-31 21:00

公爵府

gigi_1234 發表於 20-12-31 18:59
小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話性格不合
後來知道佢 ...

佢想做炮友,你想做朋友...
佢block你咪好囉,痛痛快快,女人的時間唔係甘嘥

Yeelim    發表於 21-1-1 15:17
OM123321    發表於 21-1-1 12:47

別墅

回覆 alicewtw 的帖子

近呢兩個月同佢whatsapp對話都係好正常 完全似係朋友個隻對話 突然被block 真係好無奈

子爵府

樓主為咗一個咁樣嘅男人寫咁大篇野,實在佩服、佩服。

其實無論呢度啲人點開解你都冇用,你要放唔低就係放唔低。唯一方法就係等你自己願意醒嗰日到臨。祝你好運。

伯爵府

想生BB熱投

對自己好啲啦
不要聯絡

大宅

gigi_1234 發表於 20-12-31 19:29
回覆 alicewtw 的帖子

近呢兩個月同佢whatsapp對話都係好正常 完全似係朋友個隻對話 突然被block 真係好無 ...

見你唔肯就範佢費事浪費時間,就算你就範左過幾日佢都會block你

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

佢應該係唔甘心付出咗兩年時間都未食到隻豬,所以搵返你,諗住點都要食完先走,點知你係都唔俾,所以佢嬲嬲地block咗你

Btw,咩係stage 4?

978212    發表於 21-1-3 23:47

男爵府

回覆樓主:

識個新既,就會慢慢放低渣男。
莫回頭啊!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

得罪講句, 你仲係唔俾佢食, 唔想再浪費時間係你身上, 咪block 你
阿妹, 你做佢炮友, 咪有fd 做囉, 但何必咁作賤自己呢?

珍珠宮

回覆樓主:

佢block咗你等於救咗你
2021 move on !

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

gigi_1234 發表於 20-12-31 18:59
小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話性格不合
後來知道佢 ...

既然分咗手,當玩下就算

大宅

佢一定會unblock返你

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

jtw_ki 發表於 20-12-31 19:35
佢應該係唔甘心付出咗兩年時間都未食到隻豬,所以搵返你,諗住點都要食完先走,點知你係都唔俾,所以佢嬲嬲 ...
我都有同一疑問, 咩係stage 4

樓主都係唔好諗太多, 錫自己多D好

別墅

回覆 jtw_ki 的帖子

即係扑野前一步

首頁
12345...14

尾頁

跳至