自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

牛年勳章

搵到另一個炮友咪唔理你囉,等價交換,用咁多時間係你身上但佢想要的卻得唔到

珍珠宮

bik1229 發表於 20-12-31 19:52
我唸係咩都做哂,淨係唔比對方插入。

其實乜都做晒其實都處唔晒啦

珍珠宮

佢block你,對你黎講係好事,你可以盡快從新出發。2021年快到啦,不如俾機會自己再識過個啦,呢個人就等佢慢慢離開你生活啦

男爵府

唔需要諗點解丫,你永遠唔會知人地諗咩。你只需諗自己以後,放低move on.
我都試過無緣無故被block架,咪放低唔好理佢囉。

珍珠宮

你前度係渣中之渣
分咗手有現任仲約你已經好賤,仲賤到分手之後想破你處

伯爵府

gigi_1234 發表於 20-12-31 18:59
小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話性格不合後來知道佢 ...

好彩你冇比個賤男破處
賤男分明系食吾到你吾甘心
死賤男

公爵府

回覆樓主:

佢梗係 block 妳啦,在佢角度睇妳嘥梗佢時間,拍拖兩年,分手,翻撻都食唔到,無謂嘥時間!
恭賀新禧,迎春接福!

侯爵府

Jane1983 發表於 20-12-31 19:08
我老你好多,都經歷過好愛、好放唔低某人的日子,苦過梁天來。但以過來人身份話你知,唔值得的,簁時間,浪 ...

好傷感……!

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

根本就應該無視呢個男人,佢想翻叮你都唔應該睬佢啦,要愛惜自己,你堅持留返隻豬,係應該比真係愛你的人,唔好浪費時間係渣男到啦!

侯爵府

我老你好多,都經歷過好愛、好放唔低某人的日子,苦過梁天來。但以過來人身份話你知,唔值得的,簁時間,浪 ...

你講D嘢好傷感!我明1樓點解會咁。

侯爵府

女人好重感情ga!

珍珠宮

gigi_1234 發表於 20-12-31 19:29
回覆 alicewtw 的帖子

近呢兩個月同佢whatsapp對話都係好正常 完全似係朋友個隻對話 突然被block 真係好無 ...

因為有重要目標
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁大個人,同人又攬又錫又除晒上床,無諗住攪野,好心唔好令自己係呢個境地,到時佢要硬上,咁係咪走去報警!究竟係咪我老餅?

男爵府

忘記他

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話性格不合後來知道佢 ...

樓主⋯⋯
坦白面對真實嘅自己,
你好清楚對方係渣男,你知佢仲約你係為咗咩!
咁點解你仲應約呢?
係咩令你擺脫唔到佢,佢block 左你,你仲心念念,
上來開post講呢段感情,呢度各位JM 同你識嘅朋友
都係一致地叫你飛佢,死心⋯⋯
到底係咩呢?
係佢對你嘅甜言蜜語?
佢嘅身份,經濟能力,抵抗唔到?

你係咪真係諗住用你個處去博一博呀?
佢有女朋友,你會贏到佢咩?
佢做咗𡁻完鬆咁點啊?你都係擔心呢樣,
所以就算去到stage 4 都唔肯行埋最後一步!
我個人覺得,呢個係敗筆,男嘅認為你最後都會讓步!
所以你一而再唔肯做,佢咪冷你一冷囉(block)
你肯回頭一次,佢有信心,佢再撩你,你都會返轉頭。
所以,,你認認真真去問自己:
你係咪決定做第三者,甚至同佢發生關係,
你有冇了解佢同嗰個女性去到邊一步,
係咪已經有肉體關係?
係咪已經見過家長談婚論嫁?
30歲應該考慮依啲嘢㗎啦。
我唔係鼓勵你去做第三者,
做決定權嘅永遠係你,既然你唔肯聽人講,
仍然念念不忘,咁起碼認識清楚自己會面對啲咩⋯

最後奉上一句說話:
天涯何處無芳草,你第一次分開之後,
認識嘅男性友人,你唔滿意咪再搵過囉!
你25歲咋,做咩咁快決定,
吊死係一棵樹叫揸男嘅樹上呢,
你有冇諗過,佢同你一齊,飛起佢舊女友,
會唔會遇上另一個【你】呢?
佢肯定係來者不拒㗎~

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

你個渣男ex玩緊吊你癮,等你好似宜家咁,心囉囉攣,佢遲啲一定unblock你,又扮到無事咁搵番你,你到時就會心甘情願俾佢破處上床。好肯定佢上咗你,就真係block你,過一排又搵番你,你到時就升呢做佢炮友喇!唔好天真以為做番佢女友喇!

清醒d啦!你落搭信佢,之後會仲痛苦過宜家呀!你試下同佢講,你有咗新男友,仲上埋床,唔會同佢上床㗎喇!佢一定反臉呀!玩番佢呀!

水晶宮

朱古力包包 發表於 20-12-31 21:32
女人好重感情ga!

愛情係虛幻的,過咗去就算。你重感情的同時,對方根本已經唔記得你,無意義的。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢只想得閒炒飯,見你唔肯比,都無謂嘥時間,咪唔玩囉。

就係咁簡單。

珊瑚宮

Block 妳咪因為妳唔肯比佢lor
So simple

侯爵府

Jane1983 發表於 20-12-31 21:51
愛情係虛幻的,過咗去就算。你重感情的同時,對方根本已經唔記得你,無意義的。
...

我睇左你寫的嘢想喊!!

Jane1983    發表於 21-1-1 09:57

首頁
12345...14

尾頁

跳至