自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

之前得知中獎了好開心,填好資料,今日就收到好靚既信封,果然係BK利是封到了!俾我曬下同感謝下BK喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

利是封?今日先收到?
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

我琴日都收到呀!許願仲實現咗tim

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

newcook 發表於 21-3-17 22:30
利是封?今日先收到?

係呀,上禮拜通知我中獎

未經本人同意,不得轉載以上內容

男爵府

竇漪房 發表於 21-3-17 22:35
我琴日都收到呀!許願仲實現咗tim
...

都恭喜你呀

珍珠宮

信封靚……利是封麻麻地wor,過曬年,用黎做咩

公爵府

mcs74 發表於 21-3-17 23:12
信封靚……利是封麻麻地wor,過曬年,用黎做咩

王國做嘢係咁上下啦
恭賀新禧,迎春接福!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

利是封?今日先收到?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

恭喜哂

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我都收到了,留出年用,信封好靚,我每次都唔捨得掉

男爵府

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

raro 發表於 21-3-17 22:29
之前得知中獎了好開心,填好資料,今日就收到好靚既信封,果然係BK利是封到了!俾我曬下同感謝下BK喇 :kiss ...

好想嗦下個BB轉

子爵府

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章

利是封好靚呀
雙面兩面都重得呀

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我係呢款,咁多款我心諗千萬不要呢款,點知...
都多謝bk啦

wcpcelia    發表於 21-3-19 15:33

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

利是封?今日先收到?

講明19號前收到,果然18號收到

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

利是封?而家?

男爵府

Queenie_yy 發表於 21-3-18 17:13
我都收到了,留出年用,信封好靚,我每次都唔捨得掉

係呀,出年用啦,信封我都留低咗

男爵府

cindy618 發表於 21-3-18 18:00
我係呢款,咁多款我心諗千萬不要呢款,點知...
都多謝bk啦

原來有幾款架,哈哈,咁唸,呢個顏色係tiffany色

男爵府

NemoDory 發表於 21-3-18 17:47
利是封好靚呀
雙面兩面都重得呀

係渦,另一面都應該得

男爵府

D..D 發表於 21-3-18 17:35
好想嗦下個BB轉

一浸香香BB味

首頁

尾頁

跳至