自由報料

跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

3月31到期,唔好浪費
大家最後用左係邊間鋪?
我又唔好高級野..有無邊D實用店消費推介?

PS: 我見K DOLLAR好似可以去愉景新城用

Copy from fb 里先生

K11又派錢啊!快啲睇下你個Email有無收到!New World Club特選會員留意啦!由即日起至2021年4月11日,特選會員邀請親友登記成為會員,首3位成功登記的親友同你分別可得HK$300 K Dollar!簡單嚟講即係你成功推薦3位朋友開戶,你就可以輕鬆賺到HK$900 K Dollar啦。留意,每個推薦人只係得3個推薦名額。賺到嘅K Dollar可以喺K11 MUSEA、K11 Art Mall、K11 ARTUS、Rosewood 酒店、周大福指定分店、愉景新城及Free Duty等超過400間參與商戶作即時現金回贈。

如果你都係New World Club會員就快啲check下Email睇下自己中唔中特選啦!係特選嘅話就記得邀請埋未做會員嘅朋友或者家人一齊賺今次優惠!

珍珠宮

google_hi 發表於 21-3-23 09:50
3月31到期,唔好浪費
大家最後用左係邊間鋪?

愉景新城要去Counter換左禮券 (50/100)才可在指定商戶使用
不能直接扣分

google_hi    發表於 21-3-23 14:02

大宅

回覆樓主:

想實用去watsons baby用咗佢啦,佢d野算最平同實際

google_hi    發表於 21-3-23 14:02

大宅

civil_servant 發表於 21-3-23 10:32
想實用去watsons baby用咗佢啦,佢d野算最平同實際

你指K11?

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

我上次連埋$1000-500 d coupon 在雪花秀用曬啦lu, 勁抵

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

K11??

我用左好耐..
同仔仔去食左個TEA...
買左少少野...

一個仙都冇用過..岩岩好800蚊

本來想買衫比仔仔...諗住加D錢都冇所謂..
點知佢睇唔岩....所以食左就算

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sasafan 發表於 21-3-23 23:50
我上次連埋$1000-500 d coupon 在雪花秀用曬啦lu, 勁抵
真係抵呀!

男爵府

Copy from fb 里先生

K11又派錢啊!快啲睇下你個Email有無收到!New World Club特選會員留意啦!由即日起至2021年4月11日,特選會員邀請親友登記成為會員,首3位成功登記的親友同你分別可得HK$300 K Dollar!簡單嚟講即係你成功推薦3位朋友開戶,你就可以輕鬆賺到HK$900 K Dollar啦。留意,每個推薦人只係得3個推薦名額。賺到嘅K Dollar可以喺K11 MUSEA、K11 Art Mall、K11 ARTUS、Rosewood 酒店、周大福指定分店、愉景新城及Free Duty等超過400間參與商戶作即時現金回贈。
如果你都係New World Club會員就快啲check下Email睇下自己中唔中特選啦!係特選嘅話就記得邀請埋未做會員嘅朋友或者家人一齊賺今次優惠!

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

3月31到期,唔好浪費
大家最後用左係邊間鋪?

咁新會員獎賞係咪同之前一樣?

男爵府

無收到呀。

大宅

牛年勳章

派錢

複式洋房

3月31到期,唔好浪費
大家最後用左係邊間鋪?
啱啱登記係咪無呢?

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

我之前買海南雞同牛角包,今個星期都諗住用埋啲k dollar,繼續食又或者買玩具

大宅

收到email係特選客戶

wcpcelia    發表於 21-3-25 09:04

大宅

3月31到期,唔好浪費
大家最後用左係邊間鋪?

用嚟食嘢,watsonbaby用得最多
或者muses 最頂層有d家居電器都可以用

男爵府

Pearl0 發表於 21-3-24 18:38
啱啱登記係咪無呢?

上次經驗係佢會每星期派,登記左先無問題
或者你可以用其他特選會員LINK註冊,都有300

男爵府

Winnie_926 發表於 21-3-24 21:24
用嚟食嘢,watsonbaby用得最多
或者muses 最頂層有d家居電器都可以用
...

thanks,今星期都去watsonbaby洗晒佢先

男爵府

2018復活節勳章

回覆 google_hi 的帖子

果時未出事, 我去左K11 MUSEA 食個LUNCH, 買左D麵包同埋去左ROSEWOOD 買CAKE食, 洗哂果800

男爵府

我之前去K11 Art Mall,kswiss買鞋,剛好佢做買1送1,好抵 😁😁

複式洋房

求邀請

首頁
12345...10

尾頁

跳至