自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我架PC用緊WIN 10, 平時用開MICROSOFT EDGE
1. 我唔小心將個"我得最愛"FOLDER DELETE左, 係資源回收筒又搵唔返個, 請問仲可以係邊個地方搵返DELETE左既FOLDER去RESTORE返呢?

2. 我亦都試過係"C:\Users\USER NAME"入面個"我的最愛"RIGHT CLICK去還原舊版, 不過果個版本係好耐之前既...... 請問係咪有方法可以整列EDGE會AUTO SAVE我的最愛最新既STATUS呢?

THANKS!

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

kyliechan30 發表於 21-4-16 16:18
我架PC用緊WIN 10, 平時用開MICROSOFT EDGE
1. 我唔小心將個"我得最愛"FOLDER DELETE左, 係資源回收筒又搵 ...
推上

子爵府

回覆 RihannaFung56 的帖子

係呀..... 就係有一排都冇BACKUP"我的最愛"FOLDER..... 而家成個FOLDER DELETED左, 之前SAVE既VERSION都唔同曬.....冇可能記得新加左邊D LINKS......

我想知DELETED左既FOLDER去左邊, 如果搵返就可以RESTORE返......

公爵府

2023年兔年勳章

kyliechan30 發表於 21-4-16 16:18
1. 我唔小心將個"我得最愛"FOLDER DELETE左, 係資源回收筒又搵 ...

轉用 chrome,可以 Google sync 去自己個 户口,就唔會無曬 bookmark

子爵府

Amy1974 發表於 21-4-16 16:57
轉用 chrome,可以 Google sync 去自己個 户口,就唔會無曬 bookmark

Thanks for your suggestion. 咁我轉用CHROME

但係我而家係咪冇方法搵得返DELETE左既"我的最愛"FOLDER?

子爵府

請問有冇高手知呢......

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

唔識. 如果係常用網頁, 你自然會再返去再bookmark 過, 否則冇左咪算...

anyway, 乜都試下啦.
https://www.google.com/search?q= ... amp;sclient=gws-wiz

子爵府

回覆 bosch 的帖子

多謝你條LINK, 試過唔成功

都唔該曬你.....

別墅

https://answers.microsoft.com/en ... 6-b91c-1a074deee35b

唔知幫唔幫到你

子爵府

多謝你既回覆.... 我試過install哩個software, 不過唔work

thanks!

首頁

尾頁

跳至