美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實疫情之後佢地由幾個人cut淨一個做已經好難book,近來我健康有問題,大住肚加要做手術,要休息唔可以四圍去,email幾次同佢講想extend,得到既答覆係因為因係疫情一共已經extend左幾個月,加上我頭一胎坐月唔出街,初時已比我extend左一個月,而家唔可以extend ,只比我限期前搵其他人來用。

我之前一路係醫院,真係無咁多精神做申請,出院後同佢講,但佢d期已full哂,剛即時通知我後補位,由於我都係要休養,就叫細妹去,去到迫我細妹要一次過用哂最後果3次,一次$680,有咩可能做一次要我比2千蚊?根本就迫人既.

呢間真係好唔人性化,就算做得幾好,我都唔會再推薦呢間。

大宅

kkbx 發表於 21-4-23 12:37
其實疫情之後佢地由幾個人cut淨一個做已經好難book,近來我健康有問題,大住肚加要做手術,要休息唔可以四 ...

black list佢,咁嘅服務真係唔得

別墅

仲有其他:

1. 疫情後cut哂人,好難book,以前做每次至少1hr 15mins -1.5 hour, 而家45mins就完成

2. 以前有咩係shop同佢講就得,疫情後就改口風,話我有咩要求投訴email佢地,shop都只會跟system mark既去做,如果你有投訴,就會好似我今次咁,唔受理

男爵府

回覆樓主:

邊可能迫人簽晒三次名
就算之後course過期咩原因都好,今次做幾多簽幾多 ,一件事還一件事
果刻如果間鋪唔簽唔俾走,其實真係要報警,唔可以俾呢d黑店得逞

大宅

kkbx 發表於 21-4-23 13:44
仲有其他:

1. 疫情後cut哂人,好難book,以前做每次至少1hr 15mins -1.5 hour, 而家45mins就完成

佢時間快左咁睫毛數目有無少到?

別墅

靚b又靚媽 發表於 21-5-25 19:18
佢時間快左咁睫毛數目有無少到?

以前姐姐會好比心機幫我整,基本上我都keep到3-4星期,最後果幾次手勢無問題,但我只keep到2-2.5星期,毛量一定有影響

大宅

回覆 kkbx 的帖子

嘩咁又真係…

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至