想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小產後係咪會有產後抑鬱,我發覺我情緒一無人低落得好緊要,會自己喊,想同老公分房瞓,唔想見到佢,有恨佢既感覺,覺得佢好嘈,好阻住我

複式洋房

hate3party 發表於 21-5-5 22:41
小產後係咪會有產後抑鬱,我發覺我情緒一無人低落得好緊要,會自己喊,想同老公分房瞓,唔想見到佢,有恨佢 ...

完全明白你感受
有時係街搭搭下車都會流眼淚,見到有熟人公佈話啱啱有左,都會有d d唔開心
我個陣重要拜年,老公個邊d親戚有幾個大肚中,又有啱啱生嘅,果日我老公重係咁叫我抱下個b ;返到屋企,對住佢,我真係想離婚

不過時間一日一日過去,會變好d嘅
Sis 有無返工?我覺得返下工,有其他野分心好d

子爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tiff1228 發表於 21-5-6 03:32
完全明白你感受
有時係街搭搭下車都會流眼淚,見到有熟人公佈話啱啱有左,都會有d d唔開心
我個 ...

我有返工呀,因為依家仲要去覆診照下子宮復完未,所以件事好似仲未完結咁,我都好有同感真係好想離婚,尋晚先同佢講,一年2次流產你好似無野,但有無考慮我承唔承受到
36日咋...緊張緊張

複式洋房

hate3party 發表於 21-5-7 08:57
我有返工呀,因為依家仲要去覆診照下子宮復完未,所以件事好似仲未完結咁,我都好有同感真係好想離婚,尋 ...

我都好明白,前排都小產左,覺得另一半好似無野咁,得自己傷心,問返佢,佢會好理性咁覺得係bb有問題先發育唔到,唔知男人係咪都理性成咁,但我就喊到傻左。
你承受左兩次,我聽到都覺得心痛,搵人傾下,有唔開心就喊出黎,放泄下。男人未必識講野,開口又怕講錯野,兩個人坐低慢慢傾。

首頁

尾頁

跳至