時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁多年來拖香港後腳,不停詆毁打壓為香港人做事的官員,勾結外國勢力破壞香港繁榮安定,破壞中國發展,凡事以自己利益為先,所有事諉過他人,經常要求自己及自己人有特權,教壞下一代人。

係你啲手足要去踩場,導致風險提高,不批准你去奔喪,係咎由自取,與人無尤。

前一年教育局副局長的兒子出事,你們是怎樣説的?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2024勳章

只怪黑媒太幫得手,一早公布喪禮時間地點,手足紛紛表示要去踩場,大批媒體到時也會到場,面對可能導致嘅混亂,懲教署點可能批准

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

最卑鄙, 最惡毒根本就係佢地自己, 天有眼, 俾自己手足攪到送唔到老豆終, 自作孳

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

czl115 發表於 21-5-6 11:22
只怪黑媒太幫得手,一早公布喪禮時間地點,手足紛紛表示要去踩場,大批媒體到時也會到場,面對可能導致嘅混 ...

其實佢地真係好多豬隊友

子爵府

條友睇AV睇到腦殘, 已無藥可救

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

宜家俾他去送終了, 但有5個條件,
大致上係唔俾佢接解外界. 如佢在場就限家屬人數. 其他人想入去就先要佢離場暫避.

大宅

Jasmine-4711 發表於 21-5-8 01:06
宜家俾他去送終了, 但有5個條件,
大致上係唔俾佢接解外界. 如佢在場就限家屬人數. 其他人想入去就先要佢離 ...

香港一向有法治,有途徑對行政決定提出司法覆核。但就係比人玩瀾咁濟。

大宅

ben.caltex 發表於 21-5-8 07:57
香港一向有法治,有途徑對行政決定提出司法覆核。但就係比人玩瀾咁濟。

香港所謂法律,咪就係英角佬留下抽後煺法寶, 我從小就不信法律

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

czl115 發表於 21-5-6 11:22
只怪黑媒太幫得手,一早公布喪禮時間地點,手足紛紛表示要去踩場,大批媒體到時也會到場,面對可能導致嘅混 ...

班人以為好有形,其實豬隊友!胡家多得你哋唔少!

首頁

尾頁

跳至