自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我係網上電子表格填完,冇上傳文件,又唔知點搞,打去學資處又長期冇人聽,響完又cut線,現在應該點處理

子爵府

LLM411 發表於 21-6-2 22:37
我係網上電子表格填完,冇上傳文件,又唔知點搞,打去學資處又長期冇人聽,響完又cut線,現在應該點處理
...

問過,可以用返紙本申請

男爵府

...

照上傳你入左慨資料,等佢寄信比你補資料,再寄反比佢

翡翠宮

回覆樓主:

無上傳任何證明就交咗表?我記得係有個位上傳文件再確認遞交。

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

...

有冇打1823,我試過打3日先有人接

冇上傳文件應該係可以寄返比佢地,但吾知有冇期限

男爵府

好媽媽勳章

...

我直接影印寄過去,寫明補交文件原因

wcpcelia    發表於 21-6-3 09:24

男爵府

好媽媽勳章

...

我完全搞唔掂,填好到簽名,再等老公簽名,資料又save唔到,谷氣,用返紙張申請算

大宅

...

佢收到會叫你補交d咩文件
唔駛擔心

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

GS1968 發表於 21-6-3 20:39
我完全搞唔掂,填好到簽名,再等老公簽名,資料又save唔到,谷氣,用返紙張申請算
...

我曾經問過save 左又開吾到,佢話其實都見議大家預備好曬資料,一take 過填,因為個設計有少少問題

伯爵府

GS1968 發表於 21-6-3 20:39
...

我都想知如果㨂左電子表格,要用返紙張,都吾能夠短時間收到紙張版,都係要用電子交左先,下次先轉返紙張

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主:

我問過,用返紙本話要簽聲明,話收到聲明後先再寄紙本...我最後都交左表先到等遲啲先再寄返黎補交資料

大宅

想問吓各位,知唔知係咪上年超出左唔批連半資助都冇之後,跟著今年係咪連信都唔會再寄來了嗎?

男爵府

好媽媽勳章

海棉BABY 發表於 21-6-4 08:30
我問過,用返紙本話要簽聲明,話收到聲明後先再寄紙本...我最後都交左表先到等遲啲先再寄返黎補交資料
...

唔使喎。上返學资處封信個網站,有一項是申請預印紙張版本,都好快,幾天寄左比我

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

我之前申請左電腦, 之後攪唔店, 申請返紙本...

大宅

...

我記得交電子表格時,最後有話如果漏左資料可以寄去邊度,但我自己對過交齊,就無影低寄邊

大宅

2018復活節勳章

網上申請真係好鬼煩,彈左出去又入唔返又要重頭填過,上載文件上載完又無顯示話已經上載完畢,最後我都唔知邊啲文件係成功上載,提交後兩星期學資處打嚟話我上載漏文件叫我電郵返去,成個系統都好有問題,早知填紙本好過
傻豬大王  2005年6月27日 聯合出世 3.01kg/ 滿月~4.2kg/ 兩個月~5.8kg/ 三個月~6.5kg/ 四個月~7.1kg. 妹妹於2011年1月20日出世, 重2.79kg/ 滿月~3.92kg/ 兩個月~4.89kg/ 四個月~6.44kg/ 六個半月~7.33kg/ 一歲~8.61kg

伯爵府

GS1968 發表於 21-6-4 13:43
唔使喎。上返學资處封信個網站,有一項是申請預印紙張版本,都好快,幾天寄左比我
...

5月中打去問佢話寄吾切,搞到我要用電子版

伯爵府

bbpompom 發表於 21-6-4 15:03
我之前申請左電腦, 之後攪唔店, 申請返紙本...

我都想要返紙本

男爵府

好媽媽勳章

小肥寶 發表於 21-6-4 23:09
5月中打去問佢話寄吾切,搞到我要用電子版

我4月尾上網申請拿回紙張板本,5月頭便收到

伯爵府

NGASZE626 發表於 21-6-4 16:10
網上申請真係好鬼煩,彈左出去又入唔返又要重頭填過,上載文件上載完又無顯示話已經上載完畢,最後我都唔知 ...

我都覺得,早知吾㨂電子,諗住環保d先用電子,點知仲復雜。

我想列印返交左個表又吾得,吾識搞

首頁

尾頁

跳至