影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

mymarigold 發表於 21-9-16 10:36
我睇開實體書,想問問,顧漫 驕陽似我(下), 網上有連載未呀?

我以前都睇實體書,但呢邊買中文書唔易,下下要網購,仲要好貴。疫情前我去圖書館借,自去年3月開始,我未去過圖書館,當然圖書館都係開番冇幾個月。

驕陽似我下部未有,佢應該仲未寫好,烏龜漫個名非浪得虛名
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

donndonn 發表於 21-9-15 20:24
回覆 rose-mag 的帖子

微微一笑很傾城係咪之前楊洋同鄭爽翻拍嗰套? 講大學生打機,男神追系花。我係因為楊 ...

係,電視劇我冇睇,因為唔多鍾意睇鄭爽,但小說唔同,有更多幻想空間。

王國長老

BB-CLEVER 發表於 21-9-21 09:47
我都睇緊我的砍價女王, 林更新真係肥咗好多, 佢上套劇仲係最初的相遇好fit 喎

由上星期三開始改咗每星期更新一次,今個星期三更新6集,下星期三最後兩集。

王國長老

一生一世見到出晒全部30集,要追嘅可以開始追啦。

首頁

尾頁

跳至