美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

INDIBA 離子頻率治療$1,500/1次$4,800/5次

INDIBA的 高頻電磁波 作用,能幫助新陳代謝膠原蛋白也在電流的刺激下更容易新生,除了能讓皮膚找回接近原有肌膚的Q彈、緊緻,改善皺紋、肥胖紋,持續使用 ...

https://hlikemall.com

INDIBA NS延續兩大神級保養效果 緊緻X提升更襟更持久

Indiba Deep Care,就能助你輕鬆延續2大療程功效,穩固緊緻x提升!療程能夠深入肌底5cm面部脂肪層,重點燃脂,配合獨特的升手法提升,提拉收緊肌膚,輔以獨有的448kHz Proionic物理電,促進細胞健康平衡,由內而外拉提肌膚底層結構雙管齊下,穩固肌膚底層充滿彈力,真正做到延續功效,打造永恆之小顏。

第3代無痛提拉小顏術試做價$880

較上一代增加20KHz,令448KHz電流輸出更穩定
獨有「Proionic」細胞平衡療法啟動體內年輕密碼
3種溫感模式,大大提升療程舒適度
刺激膠原蛋白生成,緊膚抗皺
促進細胞平衡活化

INDIBA面部治療

INDIBA面部治療是專有的科技,主要針對面部皮膚的健康。INDIBA使皮膚組織恢復活力。特別地,此治療能令皮膚更滋潤。它亦能令皮膚更生以及有助淋巴和血液循環,同時亦加快新陳代謝。皮膚細胞生長加快,皮膚便能變得更光滑而有彈性。另外,皺紋會顯著減少和疤痕可被撫平。此治療亦對面部其他部份有幫助,如減退眼袋及黑眼圈,和緊緻下巴等等。

整個療程大約一個小時。分為兩部份。第一部份是表層治療,然後第二部份是深層。無痛的治療令您皮膚更好。顯著效果首數次可見。

INDIBA面部治療 INDIBA面部治疗

INDIBA面部治療

INDIBA面部治療是專有的科技,主要針對面部皮膚的健康。INDIBA使皮膚組織恢復活力。特別地,此治療能令皮膚更滋潤。它亦能令皮膚更生以及有助淋巴和血液循環,同時亦加快新陳代謝。皮膚細胞生長加快,皮膚便能變得更光滑而有彈性。另外,皺紋會顯著減少和疤痕可被撫平。此治療亦對面部其他部份有幫助,如減退眼袋及黑眼圈,和緊緻下巴等等。

INDIBA面部治療

此治療不單針對女性顧客,男士亦適合。過程輕鬆,舒適,無痛。

整個療程大約一個小時。分為兩部份。第一部份是表層治療,然後第二部份是深層。無痛的治療令您皮膚更好。顯著效果首數次可見。

INDIBA面部治療方案:

鬆弛,皺紋和老化

經過INDIBA的處理後, 因為血液和淋巴循環的上升,可以減少面部周圍的皮膚下垂,皺紋和老化。通過增強營養和氧氣細胞,可減少皮膚的印點,並在治療三次後,使皮膚恢復活力。

Indiba 热射频治疗

Carosell上$980 INDIBA®面部緊緻提升療程
INDIBA® 電波細胞修復療程 x 2次

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2024勳章

我做面及眼效果出呀!面我開得唔係好大度數咋

伯爵府

2024勳章

我做面及眼效果出呀!面我開得唔係好大度數咋

大宅

約咗黎緊打全面,希望有啲效果,塊面firm 番啲!

象牙宮

wy278 發表於 22-3-29 01:46
眼睛thermage 係相對有效果, 不過醫生真係好緊要,我做咗三次,係上年搵嗰個醫生做得最好,效果比較明顯 ...

每年做1次?
同一个診所?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

男爵府

zinnio 發表於 22-2-11 11:54
我喺香港心做,醫生做

請問香港心OK嗎?你位醫生姓什麼?

別墅

香港心網頁寫得好吸引啊!唔使麻醉,仲話可以開到5度最強,我都心動想去試吓,仲話係醫生打添

不過我幾年前做過一次,全程只可以開2-3度

男爵府

zinnio 發表於 22-2-15 16:55
喺中環間診所做,$12800,包埋一次Indiba

indiba有冇用?你醫生姓什麼?

男爵府

wy278 發表於 22-3-29 01:46
眼睛thermage 係相對有效果, 不過醫生真係好緊要,我做咗三次,係上年搵嗰個醫生做得最好,效果比較明顯 ...

那兒做?那位醫生?

男爵府

winnie_c_hk 發表於 22-7-5 21:53
香港心網頁寫得好吸引啊!唔使麻醉,仲話可以開到5度最強,我都心動想去試吓,仲話係醫生打添

不過我幾年 ...

喺囉,究竟有冇人可以分享吓呢間香港心

別墅

回覆樓主:

請問大家 如果做Thermage會搵治療師定係醫生做? 本身諗住喺香港心做, 琴日b記send過嚟話治療師promo, 眼450加面900, 2萬蚊有找, 又好似幾吸引。

333s    發表於 22-7-6 20:44

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

比較緊黎姿同香港心那間好啲,香港心就有lndiba送

男爵府

ChungHaie 發表於 22-7-6 16:39
香港心有朋友做過
覺得度數打唔足

何以見得 冇理由吧?有Mon看到發數喎?

別墅

蘭開夏道 發表於 22-7-6 18:02
比較緊黎姿同香港心那間好啲,香港心就有lndiba送

黎姿果間我都有問過,但係好似貴好多,我之前喺佢度打斑效果又唔係好好。
我諗緊香港心定係b記

男爵府

Holycross 發表於 22-7-6 18:59
黎姿果間我都有問過,但係好似貴好多,我之前喺佢度打斑效果又唔係好好。
我諗緊香港心定係b記
...

咁我寧願香港心

象牙宮

ChungHaie 發表於 22-7-6 16:39
香港心有朋友做過
覺得度數打唔足

你朋友覺得度數打唔足, 該是
1. 目檢效果欠佳? 和預期差太遠吧?
2. 沒有俾客戶看度數?

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至