自由講場

跳至

首頁
12345...17

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

各位親愛嘅國民,親子王國20周年國王大激賞正式開始喇!!!

國王深深明白到擁有健康體魄嘅重要性,所以今次打頭陣會送出$100蒙牛產品現金券,國民一家大細都飲得!

點可以拎到?

玩法好簡單,只要用回覆本主題或引用本帖,解答以下問題,首200名答啱嘅國民即可獲得$100蒙牛產品現金券

問題:如您收到$100蒙牛產品現金券,您最想購買哪一款蒙牛產品?

提示:可參考下面活動條款及細則,就可睇到更多蒙牛產品喇!

*2022年5月27日更新:得獎通知已發出,得獎嘅國民會收到私人訊息,敬請查收。

蒙牛 × 親子王國 HKTV Mall 現金券換購條款與細則
1. 現金券將以PM及以兌換碼形式於2022年5月31日前派發。
2. 現金券兌換碼需於 HKTV Mall 購買指定蒙牛產品※,並於付款前輸入以作使用。
3. 現金券兌換碼的有效期為即日起至2022年12月31日,逾期無效。
4. 對任何以欺詐或非法手段、或未經授權而使用之任何電子現金券所引致的損失或損害,親子王國將不負責。
5. 現金券兌換碼由優益C提供,如對現金券的使用有任何疑問,請與優益C客戶服務部聯絡。
6. 現金券兌換碼由親子王國會員活動派發,如有關兌換過程的疑問,請電郵至  [email protected]

※此現金券兌換碼只適用於 HKTV Mall 網上平台上,換取合共同等價值的蒙牛官方旗艦店產品,包括以下產品:
#10019159 蒙牛純牛奶 250 毫升 x6
#10019160 蒙牛純牛奶 1 公升 x3
#10019161 蒙牛低脂高鈣奶類飲品 250 毫升 x6
#10019162 蒙牛低脂高鈣奶類飲品 1 公升 x3
#10019163 特侖蘇純牛奶 250 毫升 x8
#10019164 真果粒奶類飲品-土多啤梨味 250 毫升 x4
#10019165 真果粒奶類飲品-桃味 250 毫升 x4
#10018665 優益C活性乳酸菌飲品-原味 340 毫升
#10018666 優益C活性乳酸菌飲品-蘆薈味 340 毫升
#10142770 優益C活性乳酸菌飲品-低糖味 340 毫升
#10018668 優益C活性乳酸菌飲品-原味 100 毫升 x5
#10142771 優益C活性乳酸菌飲品-低糖 100 毫升 x5
#10018663 純甄啜啜乳酪-原味 200 克 x4
#10141938 純甄乳酪飲品-原味 215 毫升
#10141113 純甄乳酪飲品-紅西柚味 215 毫升

大宅

2021可愛聖誕B勳章

回覆 中央情報員 的帖子

一定係特侖蘇純牛奶,因為佢係彙集各國良種乳牛,有富豐蛋白質,比小朋友飲純牛奶好重要!

大宅

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投

我會選擇特侖蘇純牛奶,因為含有富豐蛋白質,而且更提高了牛奶品質和營養,大人及小朋友都適合飲用

子爵府

蒙牛低脂高鈣奶類飲

蒙牛低脂高鈣牛奶中的鈣含量,比起同系列普通牛奶平均值大大高出25%。

而牛奶中的脂肪含量每100克中,只含1.3克,更比同系列普通牛奶低50%以上!
蒙牛低脂高鈣奶實是熱愛健康人士的首選。

男爵府

虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我會揀特侖蘇純牛奶,奶味香濃, 我地全家大細日日早上都會飲一包~

男爵府

我會用來買
優益C活性乳酸菌飲品-低糖味 340 毫升!

男爵府

2024年龍年勳章

我最想買優益C活性乳酸菌飲品,自從有左bb後特別想飲,偶然去超市發現左呢一款,有大有細,好正口淡淡的我飲一小樽解悶,當然我簡既係優益C活性乳酸菌飲品低糖配方

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如收到$100蒙牛產品現金券,我最想購買優益C活性乳酸菌飲品-原味。

大宅

牛年勳章

我最想購買純甄乳酪飲品-紅西柚味

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

我最想買蒙牛低脂高鈣奶類飲品 250 毫升的細盒裝,方便返學時飲,又夠營養

大宅

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

我會買真果粒奶類飲品-土多啤梨味, 因為除左牛奶嘅乳蛋白同鈣, 仲有果肉嘅纖維 , 最重要係我個仔好鐘意士多啤梨味

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

中央情報員 發表於 22-5-16 10:50

國王深深明白到擁有健康體魄嘅重要性,所 ...

一定係優益C活性乳酸菌飲品, 仲要低糖果隻, 好味之餘又健康, 零脂肪幫到我呢D肥C奶, 仲有300億活性C菌, 幫助腸道蠕動, 排毒無難度

男爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

特侖蘇純牛奶 及 優益C

子爵府

牛年勳章

我會揀特侖蘇牛奶
因為它彙集各國良種乳牛。造就蛋白質含量達每100毫升3.6克的金牌營養純牛奶,更包含120毫克的原生高鈣,刷新牛奶品質和營養新高度。
營養價值極高,適合我一家人享用

複式洋房

我會買優益C活性乳酸菌飲品-低糖 100 毫升 x5, 日日飲一枝,促進腸道健康,唔駛怕便秘 :)

別墅

當然係真果粒奶類飲品-桃味果款,仔仔好鐘意,好好味!

男爵府

Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

我會選擇蒙牛純牛奶 1 公升 x3,因為可以全家人一齊飲。

大宅

我最想買蒙牛低脂高鈣奶類飲品 250 毫升的細盒裝,一日一盒早餐飲!方便快捷!

子爵府

中央情報員 發表於 22-5-16 10:50

國王深深明白到擁有健康體魄嘅重要性,所 ...

我收到$100後, 我最想買蒙牛純牛奶

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章

我會買特侖蘇純牛奶優益C活性乳酸菌飲品.
一直有飲開,了解佢營養價值好.

首頁
12345...17

尾頁

跳至